Advies nodig? 0113 - 384019

Lief! shampoo - universeel langhaar

Lief! shampoo - universeel langhaar

Lief! shampoo - universeel langhaar is een verfrissende, voedende en geconcentreerde shampoo voor honden met een lange, gekrulde of snel klittende vacht. Hij neem tevens de vieze luchtjes weg en zorgt voor een gehydrateerde, zachte en glanzende vacht.

Lief! shampoo - universeel langhaar is verkrijgbaar in de varianten 300 ml en 750 ml.

nú € 4,99
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Honden met een lange, gekrulde op snel klittende vacht kunnen deze shampoo wel gebruiken! Deze verzorgende shampoo doet wat een goede shampoo hoort te doen: verfrissen, voeden, losse haren wegnemen, vieze luchtjes verwijderen en zorgen voor een zachte en glanzende vacht die een natuurlijke uitstraling heeft. De PH-neutrale formule met extra conditioner werkt vocht inbrengend en zorgt zo voor een goede doorkambaarheid van de vacht. Lees meer

Honden met een lange, gekrulde op snel klittende vacht kunnen deze shampoo wel gebruiken! Deze verzorgende shampoo doet wat een goede shampoo hoort te doen: verfrissen, voeden, losse haren wegnemen, vieze luchtjes verwijderen en zorgen voor een zachte en glanzende vacht die een natuurlijke uitstraling heeft. De PH-neutrale formule met extra conditioner werkt vocht inbrengend en zorgt zo voor een goede doorkambaarheid van de vacht.

Alle vachtverzorgingsproducten van Lief! zijn PH-neutraal, vrij van parabenen, DEA-vrij en gemakkelijk in gebruik. PH-neutrale verzorgingsproducten zijn belangrijk, omdat de PH-waarde van de hondenhuid heel anders is dan de PH-waarde van de mensenhuid. PH-neutraal is belangrijk om de huid van de hond vettig, gezond en soepel te laten. De producten zijn ook vrij van parabenen. Parabenen zouden namelijk mogelijk kankercellen kan ontwikkelen. DEA-vrij houdt in dat het fijne stofje DEA ontbreekt. Dit stofje zorgt wel voor een fijne structuur van de shampoo, maar kan ook de huid irriteren en allergische reacties veroorzaken. Gebruiksvriendelijk houdt in dat de producten zo ontworpen zijn dat ze met een hand te openen zijn. Hierdoor heeft u altijd een hand vrij om uw hond vast te houden.

Lees minder

EAN
Artikelnummer