Advies nodig? 0113 - 384019

Lief! shampoo - universeel korthaar

Lief! shampoo - universeel korthaar

Lief! universele hondenshampoo korthaar is een shampoo voor alle honden met een kortharige vacht. Deze hondenshampoo is een geconcentreerde en verzorgende shampoo. De shampoo heeft een mild karakter en is erg geschikt voor honden met een licht gevoelige huid.

Lief! shampoo - universeel korthaar is verkrijgbaar in de varianten 300 ml en 750 ml.

nú € 4,99
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Op zoek naar een shampoo die uw kortharige hond verfrist, voedt, losse haren wegneemt, vieze luchtjes verwijdert en zorgt voor een zachte en glanzende vacht die een natuurlijke uitstraling heeft? Kies dan voor de Lief! shampoo - universeel korthaar. Deze shampoo heeft een mild karakter. Dit komt door de PH-neutrale formule met tarweproteïne. Lees meer

Op zoek naar een shampoo die uw kortharige hond verfrist, voedt, losse haren wegneemt, vieze luchtjes verwijdert en zorgt voor een zachte en glanzende vacht die een natuurlijke uitstraling heeft? Kies dan voor de Lief! shampoo - universeel korthaar. Deze shampoo heeft een mild karakter. Dit komt door de PH-neutrale formule met tarweproteïne.

Alle vachtverzorgingsproducten van Lief! zijn PH-neutraal, vrij van parabenen, DEA-vrij en gemakkelijk in gebruik. PH-neutrale verzorgingsproducten zijn belangrijk, omdat de PH-waarde van de hondenhuid heel anders is dan de PH-waarde van de mensenhuid. PH-neutraal is belangrijk om de huid van de hond vettig, gezond en soepel te laten. De producten zijn ook vrij van parabenen. Parabenen zouden namelijk mogelijk kankercellen kan ontwikkelen. DEA-vrij houdt in dat het fijne stofje DEA ontbreekt. Dit stofje zorgt wel voor een fijne structuur van de shampoo, maar kan ook de huid irriteren en allergische reacties veroorzaken. Gebruiksvriendelijk houdt in dat de producten zo ontworpen zijn dat ze met een hand te openen zijn. Hierdoor heeft u altijd een hand vrij om uw hond vast te houden.

Lees minder

EAN
Artikelnummer