Advies nodig? 0113 - 384019

Pet Safety Seat

Op zoek naar een praktische en bovenal veilige automand? Kies dan voor de Pet Safety Seat van Solvit. Deze automand wordt met de autogordel bevestigd. Daarnaast wordt er nog een veiligheidsriem meegeleverd om de hond vast te zetten in de mand. Deze veilige automand is geschikt voor huisdieren met een maximaal gewicht van 15 kg.

Afmeting: 56 x 43 x 43 cm.

nú € 111,50
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Met deze automand kunt u uw hond op een veilige manier vervoeren. De Pet Safety Seat wordt met de gordel van de auto bevestigd. Het bevestigen van de stoel is eenvoudig en er is hierbij geen gereedschap nodig. Hij kan zowel op de voorstoel als op de achterbank geplaatst worden. In de mand zit ook nog een veiligheidsriem. Hiermee kunt u uw hond vastzetten in de mand.

De mand zelf is volledig gevoerd met een fleecevoering. Hierdoor zit de hond comfortabel. Deze voering is ook uit te wassen in de wasmachine. Het kussen in de mand kan ook omgedraaid worden. Verder zit er een verhoging van 23 cm in de mand. Hierdoor kan de hond tijdens de rit gezellig naar buiten kijken.

De Pet Safety Seat is crashgetest in een testinstallatie met een DOT-goedkeuring.

EAN code 0891293000651
Artikelnummer 62349