Advies nodig? 0113 - 384019

Tagalong Pet Booster Seat - Autostoel voor huisdieren

Tagalong Pet Booster Seat - Autostoel voor huisdieren

Uw hond veilig vervoeren? Dat kan met de Tagalong Pet Booster Seat. Deze autostoel is gemakkelijk te installeren en heeft veel voordelen! Zo kan uw hond heerlijk naar buiten kijken en wordt de bestuurder minder afgeleid.

Verkrijgbaar in de maten medium, large en extra large. Afmetingen:
- M: 30x35x20 cm (honden tot 5,5 kg)
- L: 40,5x33x20 cm (honden tot 8 kg)
- XL: 51x38x25 cm (honden tot 11 kg)

nú € 45,50
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Uw hond vervoert u veilig en comfortabel met de Tagalong Pet Booster Seat van Solvit. Deze autostoel is gemakkelijk te plaatsen en heeft vele voordelen. Deze autostoel is een comfortabele mand met een binnenkant van fleece-stof. Deze binnenkant is te verwijderen, zodat u hem uit kunt wassen. Verder heeft deze autostoel nog extra vulling in de bodem. Daarnaast heeft deze stoel twee veiligheidsriempjes om de hond mee vast te zetten. Ook is er een riempje waardoor u de autogordel kan halen. Verder bevindt zich nog een bewaarplaats in de voorkant van de stoel. Deze is voorzien van een ritssluiting. De autostoel wordt bevestigd door de riem achter de hoofdsteun te plaatsen. Hoofdsteuntjes zijn dus vereist voor de bevestiging van de stoel. Lees meer

Uw hond vervoert u veilig en comfortabel met de Tagalong Pet Booster Seat van Solvit. Deze autostoel is gemakkelijk te plaatsen en heeft vele voordelen. Deze autostoel is een comfortabele mand met een binnenkant van fleece-stof. Deze binnenkant is te verwijderen, zodat u hem uit kunt wassen. Verder heeft deze autostoel nog extra vulling in de bodem. Daarnaast heeft deze stoel twee veiligheidsriempjes om de hond mee vast te zetten. Ook is er een riempje waardoor u de autogordel kan halen. Verder bevindt zich nog een bewaarplaats in de voorkant van de stoel. Deze is voorzien van een ritssluiting. De autostoel wordt bevestigd door de riem achter de hoofdsteun te plaatsen. Hoofdsteuntjes zijn dus vereist voor de bevestiging van de stoel. 

De Tagalong Pet Booster Seat heeft verschillende voordelen. Zo wordt de aandacht van de bestuurder minder afgeleid, helpt deze autostoel tegen wagenziekte en biedt deze autostoel uw hond de mogelijkheid om goed rond te kijken.

Lees minder

EAN
Artikelnummer