Advies nodig? 0113 - 384019

Kippenhok Dagmar 1 - 134x75x78cm - Grijs

   
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg5 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg3 stuks

Kippenhok Dagmar 1 is een stevig en solide afgewerkt hok voor drie kippen. Het hok is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig Scandinavisch hout met een dikte van 14 mm. Het hok beschikt over een extern legnest, waterbestendige OSB bodemplaat en een dak dat volledig open kan worden geklapt.

Afmeting: 134x75x78cm. 

*Sfeerafbeeldingen zijn van Dagmar 3

nú € 219,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Op zoek naar een stevig en solide afgewerkt kippenhok dat ook nog eens stijlvol is uitgevoerd? Kies dan voor de Dagmar 1. Dit kippenhok is geschikt voor maximaal 3 kippen of 5 krielkippen. Het hok is gemaakt van 14 mm dik Scandinavisch hout van hoge kwaliteit. De bodem bestaat uit een... Lees meer

Op zoek naar een stevig en solide afgewerkt kippenhok dat ook nog eens stijlvol is uitgevoerd? Kies dan voor de Dagmar 1. Dit kippenhok is geschikt voor maximaal 3 kippen of 5 krielkippen. Het hok is gemaakt van 14 mm dik Scandinavisch hout van hoge kwaliteit. De bodem bestaat uit een OSB bodemplaat. Deze waterbestendige plaat van geperst hout zorgt dat het hok veel beter bestendig is tegen vocht. Het dak is voorzien van bitumenbedekking. Het dak kan open worden geklapt. Dit is erg handig bij de schoonmaak van het hok en bij het van eten en drinken voorzien van de kippen. Ook beschikt het hok over rubberen pootjes. Hierdoor is het hout beschermd tegen opstijgend vocht. Daarnaast heeft het hok een extern legnest en handige ventilatieroosters. Verder zit er een zitstok in het hok waarop de kippen 's nachts op stok kunnen gaan. Het hok heeft twee deurtjes die voorzien zijn van een schuifsluiting. Een van de deurtjes functioneert ook direct als loopplank.

Kippenhok Dagmar 1 is eenmaal gebeitst. Voor een optimale levensduur van het hok adviseren wij voor gebruik het hok nog een keer te beitsen en dit periodiek te herhalen.

De Dagmar 1 wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een eenvoudige montagehandleiding meegeleverd, zodat u het hok gemakkelijk in elkaar kunt zetten. Er worden uiteraard voldoende bevestigingsmaterialen meegeleverd.

Op dit kippenhok krijgt u bij ons maar liefst twee jaar garantie!

Lees minder

EAN code 5414365314576
Artikelnummer 11278
Materiaal Hout
Kleur Grijs

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Kippenhok Darci 1

Darci 1 is een ruim en praktisch nachthok voor ...

Kippenhok Coop Grijs

Kippenhok Coop Cottage is een stevig en stijlvo...