Advies nodig? 0113 - 384019

Hondenhok Ragnar 1 - 100x75x78cm - Grijs

Hondenhok Ragnar 1 - 100x75x78cm - Grijs

Hondenhok Ragnar 1 Grijs is een solide afgewerkt hok met kwalitatief hoogwaardig Scandinavisch hout. Dit stevige hondenhok voor kleine honden is stijlvol uitgevoerd. Het hok heeft een waterbestendige OSB bodemplaat. Deze plaat maakt het hok goed bestendig tegen vocht. Verder beschikt het hok over rubberen pootjes, aluminium strips die het hout beschermen en een windscherm.

Afmeting: 100x75x78cm.

nú € 182,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Op zoek naar een zeer stevig en solide hondenhok dat ook nog eens mooi is uitgevoerd? Kies dan voor de Ragnar 1. Het hok is gemaakt van 14 mm dik Scandinavisch hout van topkwaliteit. De bodem bestaat uit een OSB bodemplaat. Deze waterbestendige plaat zorgt dat het hok veel beter... Lees meer

Op zoek naar een zeer stevig en solide hondenhok dat ook nog eens mooi is uitgevoerd? Kies dan voor de Ragnar 1. Het hok is gemaakt van 14 mm dik Scandinavisch hout van topkwaliteit. De bodem bestaat uit een OSB bodemplaat. Deze waterbestendige plaat zorgt dat het hok veel beter bestendig is tegen vocht. Het dak is voorzien van bitumenbedekking. Ook beschikt het hok over rubber rond de pootjes. Deze bescherming is bedoeld tegen opstijgend vocht. Ook heeft het hok vanbinnen een windscherm. Hierdoor kunt u een warme en knusse slaapplaats garanderen. Zo zit uw hond er altijd comfortabel bij. 

Hondenhok Ragnar 1 is eenmaal gebeitst. Voor een langere levensduur van het hok, adviseren wij het hok voor gebruik nog een keer te beitsen en dit periodiek te herhalen.

De Ragnar 1 wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een duidelijke montagehandleiding meegeleverd, zodat u het hok gemakkelijk in elkaar kunt zetten. Er worden uiteraard voldoende bevestigingsmaterialen meegeleverd.

* Sfeerafbeelding is model Ragnar 2

Op dit hok krijgt u bij ons maar liefst twee jaar garantie!

Afmeting: 100x75x78cm.

Kleur: Grijs

Lees minder

EAN code 5414365314514
Artikelnummer 11275
Materiaal Hout
Kleur Grijs

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Hondenhok Boris HK050 - 113 cm

Een degelijk, stevig en tot in de puntjes afgew...

Hondenhok Balto 3 Cottage -116 cm

Hondenhok Balto 3 Cottage is een ruim hondenhok...