Advies nodig? 0113 - 384019

Biorb Cube 60 MCR Zwart

Biorb Cube 60 MCR Zwart

Op zoek naar een stijlvol aquarium? Laat u dan inspireren door de BiOrb Cube 60 MCR. Dit aquarium is gemaakt van licht, helder en stevig acryl. Dit aquarium is stevig en transparant en heeft een gepatenteerde filtratiecyclus. Dit aquarium is geschikt voor zowel zoet als zout water.

Volume: 60 liter

nú € 349,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Dit aquarium van BiOrb is uniek en aanpasbaar door talloze decoratie-varianten. Ook kunt u het aquarium moeiteloos reinigen en verzorgen en kunt u met een gepatenteerd filtersysteem het ecosysteem in evenwicht houden. Biologische, chemische en mechanische filtering vindt plaats via een op de bodem geplaatste, nagenoeg onzichtbare filter. Lees meer

Dit aquarium van BiOrb is uniek en aanpasbaar door talloze decoratie-varianten. Ook kunt u het aquarium moeiteloos reinigen en verzorgen en kunt u met een gepatenteerd filtersysteem het ecosysteem in evenwicht houden. Biologische, chemische en mechanische filtering vindt plaats via een op de bodem geplaatste, nagenoeg onzichtbare filter. 

Het aquarium zelf is gemaakt van sterk, helder en licht acryl. Acryl is erg stevig. Een ander voorbeeld van de toepassing van acryl is in de voorruiten van vliegtuigen. Dat zegt natuurlijk wel wat over de sterkte van dit materiaal. Daarbij komt dat acryl bekend staat om de hoge transparantie van wel 93%. Verder isoleert acryl goed. Er is weinig sprake van warmteverlies. Daardoor is er slechts weinig energie nodig om de biOrb te verwarmen.

Dit aquarium is eenvoudig te installeren. Met een paar stappen is het aquarium klaar voor gebruik. Dit aquarium beschikt ook over een MCR-lichteenheid. U kunt veranderende lichtverhoudingen nabootsen door met een afstandsbediening 16 verschillende kleursferen en 4 tijdcycli aan te sturen.

Bij dit aquarium ontvangt u een filterpatroon, een luchtpomp, een uitstroomsteen, keramiek, een veilige 12 V transformator en een MCR-lichteenheid.

Lees minder

EAN code 0822728545270
Artikelnummer 54527
Kleur Zwart