Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenhok Villa Cottage

 
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg1 stuk

Op zoek naar een mooi en praktisch konijnenhok voor buiten? De Villa cottage is een mooi en compact konijnenhok met 2 verdiepingen dat ook nog eens van vele gemakken voorzien is. Zo heeft het hok diverse deuropeningen, handige kunststof voetjes en een uitschuifbare lade van kunststof. Kleuren wit en grijs.

Afmetingen: 122 x 57 x 104 cm

nú € 159,50
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

De Villa Cottage is een mooi afgewerkt dubbel konijnenhok in de kleuren wit en grijs voor twee kleine konijnen. Het hok is ook geschikt voor enkele cavia's. De Villa Cottage heeft een bovenverdieping en een benedenverdieping. De bovenverdieping bestaat uit een nachthok en een open... Lees meer

De Villa Cottage is een mooi afgewerkt dubbel konijnenhok in de kleuren wit en grijs voor twee kleine konijnen. Het hok is ook geschikt voor enkele cavia's. De Villa Cottage heeft een bovenverdieping en een benedenverdieping. De bovenverdieping bestaat uit een nachthok en een open loopgedeelte. Beide vertrekken hebben een deurtje. Het nachthok heeft een houten deurtje, terwijl het open loopgedeelte een grote deur heeft met traliewerk. Het hok is op iedere etage voorzien van een kunststof bodem. Onder de benedenverdieping zit een uitschuifbare lade. Dit is erg gemakkelijk bij het schoonmaken van het konijnenhok. 

Als de konijnen via het loopplankje naar beneden lopen, komen ze in de groot loopgedeelte waar ze heerlijk kunnen ravotten. Ook deze verdieping bevat twee deurtjes. Deze zijn hetzelfde als de bovenverdieping. Alle deurtjes van het dierenverblijf zijn voorzien van een schuifsluiting. De achterkant van het hok is helemaal dicht en in de zijkant van de benedenverdieping zit er een paneel met traliewerk.

De Villa Cottage wordt geleverd als bouwpakket. Uiteraard wordt er een montagehandleiding bijgeleverd, zodat het hok eenvoudig in elkaar te zetten is. Ok worden er voldoende schroeven bijgeleverd.

* Let op: zoals de foto op de sfeerafbeelding staat hoort hij in elkaar te staan! Het onderste deurtje kan dan als loopplank gebruikt worden.

Lees minder

Maximale afmetingen: 122x57x104cm
Afmetingen bouwpakket: 117x65x25
Gewicht bouwpakket: 30kg
EAN code 8718868997906
Artikelnummer WG40
Materiaal Hout
Kleur Wit, Grijs

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Konijnenhok Barino

Konijnenhok Barino is een stijlvol houten diere...

Konijnenhok KP5-A Grijs

Konijnenhok KP5-A is een mooi, groot konijnenho...