Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenhok Villa Cottage

konijn  
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg1 stuk

De Villa cottage is een mooi en praktisch konijnenhok dat van vele gemakken voorzien is. Zo heeft het hok diverse deuropeningen, handige kunststof voetjes en een uitschuifbare lade van kunststof.

Afmetingen: 122 x 57 x 104 cm
Kleuren: wit en grijs

nú € 179,50

Extra advies bij dit Dierenverblijf?

  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

De Villa Cottage is een mooi afgewerkt dubbel konijnenhok in de kleuren wit en grijs voor twee kleine konijnen. Het hok is ook geschikt voor enkele cavia's. De Villa Cottage heeft een bovenverdieping en een benedenverdieping. De bovenverdieping bestaat uit een nachthok en een open... Lees meer

De Villa Cottage is een mooi afgewerkt dubbel konijnenhok in de kleuren wit en grijs voor twee kleine konijnen. Het hok is ook geschikt voor enkele cavia's. De Villa Cottage heeft een bovenverdieping en een benedenverdieping. De bovenverdieping bestaat uit een nachthok en een open loopgedeelte. Beide vertrekken hebben een deurtje. Het nachthok heeft een houten deurtje, terwijl het open loopgedeelte een grote deur heeft met traliewerk. Het hok is op iedere etage voorzien van een kunststof bodem. Onder de benedenverdieping zit een uitschuifbare lade. Dit is erg gemakkelijk bij het schoonmaken van het konijnenhok. 

Als de konijnen via het loopplankje naar beneden lopen, komen ze in de groot loopgedeelte waar ze heerlijk kunnen ravotten. Ook deze verdieping bevat twee deurtjes. Deze zijn hetzelfde als de bovenverdieping. Alle deurtjes van het dierenverblijf zijn voorzien van een schuifsluiting. De achterkant van het hok is helemaal dicht en in de zijkant van de benedenverdieping zit er een paneel met traliewerk.

Het verblijf wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een duidelijke montagehandleiding meegegeven, zodat het opbouwen van het verblijf niet al te lastig is! Om nog langer van uw dierenverblijf te kunnen genieten, adviseren wij om het hok vooraf te behandelen met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaalt, blijft het hout in goede conditie. Ook is het van belang dat de binnenkant van het hok meegebeitst wordt. Zeker de binnenkant van het nachthok en de binnenkant van het dak is belangrijk om goed te beitsen. Zo gaat het hok langer mee!

* Let op: zoals de foto op de sfeerafbeelding staat hoort hij in elkaar te staan! Het onderste deurtje kan dan als loopplank gebruikt worden.

Lees minder

Maximale afmetingen: 122x57x104cm
Afmetingen bouwpakket: 117x65x25
Gewicht bouwpakket: 30kg
EAN code 8718868997906
Artikelnummer WG40
Materiaal Hout
Kleur Wit, Grijs

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Konijnenhok KP5-A Grijs

Konijnenhok KP5-A is een mooi, groot konijnenho...