Advies nodig? 0113 - 384019

Buitenren Tipi Green 110x45x42

 
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg1 stuk

Buitenren Tipi Groen is een compact nachthok met ren. U kunt dit hok gebruiken als u uw huisdier overdag even in een loopren in de tuin wilt plaatsen, maar toch ook ervoor zorgen dat uw huisdier een beschut hokje kan verblijven. Het verblijf is gemakkelijk te verplaatsen en eenvoudig te reinigen. De Tipi is ook geschikt voor een klein konijn of cavia.

Afmetingen: 110x45x42 cm.

Kleur: Groen/Wit

normaal € 59,95
nú € 51,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

De Tipi is een handig en compact konijnenhok dat geschikt is voor een klein konijn of cavia. De Tipi bestaat uit een beschut nachthok en een kleine ren. De onderkant van het nachthok is dicht, maar de onderkant van de ren is open. Dit maakt het onder andere mogelijk om uw huisdier op uw... Lees meer

De Tipi is een handig en compact konijnenhok dat geschikt is voor een klein konijn of cavia. De Tipi bestaat uit een beschut nachthok en een kleine ren. De onderkant van het nachthok is dicht, maar de onderkant van de ren is open. Dit maakt het onder andere mogelijk om uw huisdier op uw gazon te laten spelen, terwijl hij daarbij toch niet weg kan lopen. Het deurtje van het nachthok is af te sluiten met een schuifsluiting. in het traliewerk van de ren zit ook nog een klein deurtje, zodat u gemakkelijk bij uw konijn kunt komen. Door het lichte gewicht is het hok gemakkelijk te verplaatsten. Het hokje is ook eenvoudig schoon te maken. 

Het hok wordt geleverd als bouwpakket. Het is gemakkelijk in elkaar te zetten, mede doordat er een duidelijk handleiding voor de montage wordt meegeleverd. Voor gebruik dient het hout behandeld te worden met geschikte UV-beitsDoor het hok aan de buiten- en binnenkant jaarlijks te beitsen, blijft het hout in een goede conditie en kunt u zo nog langer genieten van dit konijnenhok!

Afmetingen: 110x45x42 cm.

Kleur: Groen/Wit

Lees minder

Afmetingen: 110x45x42 cm (LxBxH)
Gewicht 6 kg
Afmetingen bouwpakket: 113x47x8,5cm (LxBxH)
EAN code 8718868997944
Artikelnummer tipigroen
Materiaal Hout
Kleur Groen, Wit

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Konijnenhok Tipi - 110x50x41

Konijnenhok Tipi Cottage is een compact nachtho...