Advies nodig? 0113 - 384019

Ferplast Konijnenhok Manor - 123x88x126cm

konijn   konijn  
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg1 stuk

Op zoek naar een echte villa voor uw konijnen? Kies dan voor dit dierenverblijf! Dit buitenverblijf voor konijnen is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig hout, heeft 2 verdiepingen met praktische schuiflades, verschillende deurtjes en een ruif.

Afmetingen: 123 x 88 x 126 cm.

normaal € 349,00
nú € 329,00
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Het Ferplast Manor knaagdierverblijf is een echte buitenvilla voor uw geliefde knagers. De Manor is geheel gebouwd met hoge kwaliteit Noors grenen en voorzien van alle comfort voor uw huisdieren. De Manor is een konijnenhok met 2 verdiepingen en elke verdieping heeft een lade, zodat het... Lees meer

Het Ferplast Manor knaagdierverblijf is een echte buitenvilla voor uw geliefde knagers. De Manor is geheel gebouwd met hoge kwaliteit Noors grenen en voorzien van alle comfort voor uw huisdieren. De Manor is een konijnenhok met 2 verdiepingen en elke verdieping heeft een lade, zodat het hok gemakkelijk schoongemaakt kan worden. Via een loopplankje kunnen de konijnen van de ene naar de andere verdieping pendelen. Aan de voorzijde kan deze konijnenvilla op vier verschillende manieren geopend worden door middel van scharnierende deurtjes. Een van de deurtjes is tevens een loopplankje naar buiten. Als u deze deur openzet, kunnen de dieren gemakkelijk naar buiten lopen. Ook is er aan de voorzijde een speciale ruif bevestigd waar je gemakkelijk hooi, groenten of knaagdiervriendelijke plantjes in kunt zetten.

Deze Manor is een TREE-FRIEND product en is uitsluitend gemaakt van hout uit verantwoord beheerde bossen.

Dit dierenverblijf wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een duidelijke montagehandleiding meegeleverd, waarmee u het hok goed in elkaar kunt zetten!

Voor gebruik dient het hout behandeld te worden met geschikte UV-beits. Wanneer dit jaarlijks herhaald wordt  blijft het hout in goede conditie. Ook is het van belang dat de binnenkant van het hok mee gebeitst wordt. Zeker de binnenkant van het nachthok en de binnenkant van het dak is belangrijk om goed te beitsen.

Lees minder

Maximale afmetingen: 123x88x126cm
Gewicht bouwpakket: 56,35 kg
EAN code 8010690169156
Artikelnummer 57093520
Kleur Grijs, Wit

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Konijnenhok Barino

Konijnenhok Barino is een stijlvol houten diere...

Kippenhok Rosa XXL - Grijs

Op zoek naar een ruim en luxe kippenhok?  Rosa ...