Advies nodig? 0113 - 384019

KONG Wubba Comet

Kauwt uw hond graag op zijn speelgoed? Tijd voor de KONG Wubbe Comet! Deze mooie aanvulling op de succesvolle Wubba-familie van KONG is voorzien van een beschermende buitenlaag. Deze laag garandeert een langdurig speelplezier. Verder heeft de Wubba Comet een gevarieerde textuur en een pieper om de hond te verleiden tot spelen.

De KONG Wubba Comet is verkrijgbaar in drie maten.

nú € 9,99
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

De KONG Wubba Comet is het zoveelste goede hondenspeeltje van KONG. Het speeltje is voorzien van een beschermende buitenlaag. Dit is gedaan voor honden die graag op hun speelgoed kauwen. Door deze laag gaat het speeltje langer mee. De patronen op de oppervlakte van het speeltje zorgen ook dat uw hond aangetrokken wordt door dit speelgoed. De slappe staarten aan het speeltje zijn geweldig bij allerlei sleep-  en gooispelletjes.

Let op: dit product wordt wat kleur betreft assorti geleverd. Het is niet mogelijk om een kleur te kiezen. Het is wel mogelijk om in de opmerkingen aan te geven welke kleur u wilt. Wij proberen er dan rekening mee te houden, maar er kunnen geen garanties worden gegeven.

EAN
Artikelnummer