Advies nodig? 0113 - 384019

Ocean Free Hydra Nano plus - Binnenfilter

Ocean Free Hydra Nano plus - Binnenfilter

Op zoek naar een binnenfilter, maar niet zomaar een normaal binnenfilter? Kies dan voor de Hydra Nano+ van Ocean Free. Dit is een binnenfilter dat gebruikmaakt van de Hydro-Pure Technology, en technologie die het mogelijk maakt om de kwaliteit van de natuurlijke filterprocessen in het aquarium met 50% te verhogen. 

nú € 42,50
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Door het moderne ontwerp van de Hydra Nano+ wordt de ruimte van filtratie gemaximaliseerd. De milieuvriendelijke binnenfilter zorgt voor bijna perfecte waterwaarden. Dit gebeurt in een proces dat vrij is van chemicaliën. Als filtermateriaal worden twee cartridges 'Cata-Pure' gebruikt. Deze cartridges zorgen voor een doeltreffende eliminering van gifstoffen. Deze cartridges moeten eens in de 12 maanden vervangen worden. Dit filtermateriaal is ook bij ons verkrijgbaar!

Het filter is eenvoudig te installeren en te bedienen. De Hydra Nano+ is gemakkelijk uit elkaar te halen en schoon te maken. Verder heeft de Hydra Nano+ een stille motor en is zeer betrouwbaar. De Hydra Nano+ heeft een pompcapaciteit van 400 liter per uur en is geschikt voor aquaria van 50 tot 100 liter.

EAN code 8887677420568
Artikelnummer 0035408