Advies nodig? 0113 - 384019

Lichtgevende rugbybal met spikes

Lichtgevende rugbybal met spikes

Bent u op zoek naar een leuke bal met een lichtje? Deze rugbybal met LED-verlichting is dan echt iets voor uw hond. Het geeft uw hond gegarandeerd uren speelplezier. Als uw hond met de bal stuitert, gaat het lampje knipperen. Het lampje gaat weer automatisch uit als de bal even stilligt.

nú € 9,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Als uw hond met deze rugbybal speelt, gaat er een lampje knipperen. Deze LED-verlichting zal na enkele ogenblikken weer uitgaan als de bal stilligt. De buitenkant van de bal is niet egaal maar voorzien van stekels. Dit geeft de bal een leuke uitstraling, maar zorgt er ook voor dat de bal alle kanten op gaat stuiteren. Ok de vorm van de bal draagt daaraan bij. Daarnaast zijn deze spikes ook goed voor het tandvlees. Verder geeft de bal ook een piepgeluidje als de hond erin bijt. Met deze bal met knipperlicht kan uw hond uren zoet zijn.

Deze rugbybal is niet onverwoestbaar. Laat uw hond daarom nooit alleen met deze bal spelen. Als u de hond onder toezicht met dit speeltje laat spelen, kunt u erop toezien dat eventueel afgebeten stukjes niet worden ingeslikt.

EAN code 8712901070779
Artikelnummer 020 5998