Advies nodig? 0113 - 384019

RelaxoCat Smart

De innovatieve oplossing bij angst, stress en gedragsproblemen van katten - effectief en diervriendelijk!

nú € 74,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

RelaxoCat smart- helpt bij angst, stress en gedragsproblemen bij katten! Ondanks de goede opvoeding komen katten nog wel eens in stress situaties terecht en vertonen ze ongewenst gedrag. Bijvoorbeeld tijdens het auto rijden, als ze alleen thuis zijn, bij vuurwerk/onweer of tijdens een bezoek bij de dierenarts. Diervriendelijk, effectief en zonder negatieve bijwerkingen! RelaxoCat smart is ontwikkeld in nauwe samenwerking met dierenartsen en gedragstherapeuten en vermijdt de meest uiteenlopende gedragsproblemen, angst- en stress situaties met succes! Het antistressmiddel zorgt voor een directe en onbewuste diepe ontspanning bij katten. RelaxoCat smart is speciaal afgestemd op de gevoelige, hoogfrequente gehoor zin van katten. Het apparaat werkt zowel binnen het huis als ook buiten, zonder bijwerkingen. RelaxoCat smart omvat zes, voor ... Lees meer

RelaxoCat smart- helpt bij angst, stress en gedragsproblemen bij katten!

Ondanks de goede opvoeding komen katten nog wel eens in stress situaties terecht en vertonen ze ongewenst gedrag. Bijvoorbeeld tijdens het auto rijden, als ze alleen thuis zijn, bij vuurwerk/onweer of tijdens een bezoek bij de dierenarts. 
Diervriendelijk, effectief en zonder negatieve bijwerkingen!

RelaxoCat smart is ontwikkeld in nauwe samenwerking met dierenartsen en gedragstherapeuten en vermijdt de meest uiteenlopende gedragsproblemen, angst- en stress situaties met succes! Het antistressmiddel zorgt voor een directe en onbewuste diepe ontspanning bij katten. RelaxoCat smart is speciaal afgestemd op de gevoelige, hoogfrequente gehoor zin van katten. Het apparaat werkt zowel binnen het huis als ook buiten, zonder bijwerkingen. 
RelaxoCat smart omvat zes, voor het menselijke oor niet bewust waarneembare, subliminale audiotracks, die bij katten leiden tot een diep ontspannen toestand.
De mens kan tot ca. 20.000 hertz horen. Naar mate wij ouder worden gaat deze grens geleidelijk aan omlaag. Katten kunnen tot wel 60.000 herz horen. De silent subliminals van RelaxoCat zitten bij maximaal 48.000 herz.

De ontspanning kan met en zonder ontspanningsmuziek gebeuren. Huisdiereigenaren zijn verrast door de snelle werking omdat alle RelaxoPet soundmodules precies zijn aangepast aan de desbetreffende diergroep.
Tests bewijzen - RelaxoCat werkt!
RelaxoCat smart werkt volledig automatisch, draadloos en effectief, ongeacht de leeftijd van je kat, gegarandeerd zonder bijwerkingen en is niet te vergelijken met conventionele ontspanningsmuziek voor katten. In meer dan zes jaar van intensief onderzoek en ontwikkeling werk heeft RelaxoPet de compleet nieuwe subliminale geluidssequenties voor dieren ontwikkeld. Talrijke tests en onderzoeken tonen aan dat RelaxoCat werkt! 

De smart versie wordt geleverd in een hoogwaardige acryl box bestaande uit:
- RelaxoCat geluidsmodule met geïntegreerde LI-batterij / modus selectie
- Beknopte handleiding
- USB-oplaadkabel
- Acryl box met gelaste omtrek / Euro hanger
- CE / ROHS / FCC certificeringen 

De werking van de smart versie is precies dezelfde als bij de eerdere versie. Het enigste verschil is dat de smart versie nu in een chique acryl box geleverd wordt, samen met een korte handleiding en een oplaadkabel. Toepassingsvoorbeelden:
- Vuurwerk / Onweer 
- Verandering van eigenaar
- Destructief gedrag
- Wangedrag
- Reisangst
- Markeringsgedrag
- Agressiviteit
- Angsttoestanden 
- Verlatingsangst 
- Hyperactiviteit 
- Ter kalmering voor een bezoek aan de dierenarts 
- Omgevingsveranderingen
- Gedragsproblemen
- Compulsieve stoornissen
- Rangordestoornissen

Lees minder

EAN code 4260414550232
Artikelnummer 1410075