Advies nodig? 0113 - 384019

Tiny Friends Farm Snakstiks Wild fruit & Nuts

Tiny Friends Farm Snakstiks Wild fruit & Nuts

Heerlijk gebakken knaagsticks voor uw knaagdier of konijnen. Bevat veenbessen, bosbessen en gebroken pinda's. Er zit een haakje aan de sticks waardoor deze makkelijk te bevestigingen zijn.

Inhoud: 100gram

nú € 1,99
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Ook kleine huisdieren worden graag eens verrast met een gezond extraatje naast hun dagelijkse voeding. De Supreme snacks voor kleine huisdieren zijn hiervoor ideaal. Er is keuze uit krokante of meer vezelige snacks die het knaaggedrag stimuleren en helpen bij de natuurlijke gebitsslijtage. Ze gaan lang mee, en kunnen prima uit de hand gevoerd worden, wat de band met uw huisdier versterkt. U kunt ook één of twee snacks verstoppen in de kooi, de ren of buitenhok om het natuurlijke voedselzoekgedrag te stimuleren. Wat is er nu leuker dan naar uw huisdieren te kijken terwijl ze op jacht gaan naar deze snacks en ze soms weer verstoppen voor een later tijdstip! Let er wel op dat u altijd maar één of twee snacks geeft! Lees meer

Ook kleine huisdieren worden graag eens verrast met een gezond extraatje naast hun dagelijkse voeding. De Supreme snacks voor kleine huisdieren zijn hiervoor ideaal. Er is keuze uit krokante of meer vezelige snacks die het knaaggedrag stimuleren en helpen bij de natuurlijke gebitsslijtage. Ze gaan lang mee, en kunnen prima uit de hand gevoerd worden, wat de band met uw huisdier versterkt. U kunt ook één of twee snacks verstoppen in de kooi, de ren of buitenhok om het natuurlijke voedselzoekgedrag te stimuleren. Wat is er nu leuker dan naar uw huisdieren te kijken terwijl ze op jacht gaan naar deze snacks en ze soms weer verstoppen voor een later tijdstip! Let er wel op dat u altijd maar één of twee snacks geeft!

Samenstelling: Maïsvlokken, tarwebloem, havermout, haver, suiker, sojaolie, veenbessen (4%), bosbessen (4%) gebroken pinda's (4%).

Toevoegingsmiddelen: Kleurstoffen

Lees minder

EAN code 0730582211616
Artikelnummer 20868