Advies nodig? 0113 - 384019

Champions Only Barrel 90

Champions Only Barrel 90

In deze leuke en mooi vormgegeven krabton van Petrebels kan uw kat heerlijk slapen of zich verstoppen. Deze krabton is voorzien van twee etages met op elke etage een speelballetje aan een touwtje. De kat kan zijn nagels goed scherpen aan de buitenkant, omdat deze kant van de krabton voorzien is van sisal. Deze krabton is verkrijgbaar in het crème en grijs.

Afmetingen: Ø 38 cm / Hoogte 90 cm

nú € 129,99
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Op zoek naar een trendy krabton waarmee u uw kat een plek geeft om zich te verstoppen of om lekker in te slapen? Dan is de Champions Only Barrel 90 dé krabton die u zoekt! Deze krabton is voorzien van een vrolijke opdruk 'This is my happy place' en heeft op elke etage een speelballetje... Lees meer

Op zoek naar een trendy krabton waarmee u uw kat een plek geeft om zich te verstoppen of om lekker in te slapen? Dan is de Champions Only Barrel 90 dé krabton die u zoekt! Deze krabton is voorzien van een vrolijke opdruk 'This is my happy place' en heeft op elke etage een speelballetje aan een touwtje. Deze krabton is niet alleen leuk, maar ook erg praktisch. De buitenkant van de krabton is voorzien van sisal, zodat uw kat zijn nagels goed kan scherpen.

Deze krabton is niet alleen verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar ook in verschillende maten, zoals met een hoogte van 40 en 60 cm.

Lees minder

Kleur Crème, Zwart
EAN
Artikelnummer

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Champions Only Barrel 40

Deze trendy krabton geeft uw kat een plek om zi...

Champions Only Barrel 60

Op zoek naar een trendy krabton waarmee u uw ka...