Advies nodig? 0113 - 384019

JBL NovoRed

JBL NovoRed is hoofdvoeding in vlokvorm voor goudvissen. Door het hoge gehalte aan onverzadigde vetzuren door tarwekiemen is de JBL NovoRed een volwaardige verzorging voor goudvissen. Daarnaast zorgt de JBL NovoRed ook voor de optimale groei van goudvissen.

De JBL NovoRed is verkrijgbaar in 100 ml, 250 ml en 1000 ml.

nú € 2,99
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

JBL NovoRed is primair voer voor goudvissen. Het is voedzaam en licht verteerbaar. De JBL NovoRed voldoet aan de ideale voedingsvoorwaarden voor vissen van 5 - 20 cm grootte in de middelste en bovenste lagen van het water. De JBL NovoRed heeft een correcte proteïne-vetverhouding en een hoog plantaardig aandeel voor een gezonde spijsvertering. Bij het gebruik van de JBL NovoRed zal er geen watervertroebeling optreden. Door een afgestemd fosfaatgehalte is er sprake van een gereduceerde algengroei. Verder is een betere waterkwaliteit mogelijk door een betere vertering, waardoor er minder visuitwerpselen in het water terecht komen.

Voor de vlokken van de JBL NovoRed is geen goedkoop vismeel gebruikt, maar visvlees dat over is gebleven bij de productie van visfilet voor mensen.

EAN
Artikelnummer