Advies nodig? 0113 - 384019

JBL NovoTab

JBL NovoTab is een hoofdvoer in tabletvorm. Deze voeding is geschikt voor alle aquariumvissen. De JBL NovoTab geeft een volwaardige verzorging en zorgt voor de optimale groei van alle zoetwatervissen. Daarnaast zijn deze tabletten ideaal voor bodembewoners zoals pantsermeervallen.

Inhoud: 100 ml.

nú € 7,55
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

De tabletten van JBL NovoTab zijn primaire voeding voor aquariumvissen. Door de optimale proteïne-vetverhouding is deze voeding gezond voor vissen. Verder voldoet deze voeding aan de ideale voedingsvoorwaarden voor vissoorten van 3 -20 cm in alle lagen van het water. Omdat de tabletten aan de aquariumruit kunnen blijven plakken, kunnen de vissen goed bekeken worden tijdens het voeren. 

Door het afgestemde fosfaatgehalte treedt er minder algengroei op. Verder is er een betere waterkwaliteit gegarandeerd door een verbeterde vertering van het voedsel. Dit alles leidt ertoe dat er geen watervertroebeling voorkomt.

Voor de JBL NovoTab is geen goedkoop vismeel gebruikt, maar visvlees dat overgebleven is bij de productie van visfilet voor mensen. 

EAN code 4014162000644
Artikelnummer 3023080