Advies nodig? 0113 - 384019

JBL NovoGranoMix mini

JBL NovoGranoMix mini

De JBL NovoGranoMix mini biedt een volwaardige verzorging aan tropische zoetwatervissen. Deze primaire voeding zorgt voor de optimale groei van kleine aquariumvissen. De JBL NovoGranoMix mini is geschikt voor een voerdispenser.

Inhoud: 100 ml.

nú € 5,79
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

De JBL NovoGranoMix mini is voedzaam en licht verteerbaar. De JBL NovoGranoMix mini ideaal voor alle vissoorten van 3 cm tot 10 cm in alle waterlagen. Bij gebruik van de  JBL NovoGranoMix mini zal er geen watervertroebeling optreden. Er is sprake van een gereduceerde algengroei, omdat het fosfaatgehalte exact is afgestemd. Ook is er een betere waterkwaliteit gewaarborgd door een verbeterde vertering van het voedsel waardoor het aantal visuitwerpselen aanzienlijk gereduceerd wordt.

Voor de JBL NovoGranoMix mini is geen goedkoop vismeel gebruikt, maar visvlees dat overgebleven is bij de productie van visfilet voor mensen.

Ook leuk om te weten: vissen kiezen voor JBL! 98,5 % van alle vissoorten hebben gedurende de onderzoeksexpedities in zoetwater het JBL voer direct geaccepteerd.

EAN code 4014162013095
Artikelnummer 3009980