Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenhok RS5 Bruin

   
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg3 stuks
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg2 stuks

Op zoek naar een ruim konijnenhok met 2 verdiepingen en een dichte onderkant? Konijnenhok RS5 is zo'n  een luxe konijnenhok met 2 verdiepingen. Vanwege de diverse openingen en de uitschuifbare lades kan dit dubbele konijnenhok gemakkelijk schoon worden gemaakt. Ook is er voor dit hok een beschermhoes voor het dak beschikbaar.

Afmetingen: 145x72,5x125cm.

normaal € 219,50
nú € 199,50
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Konijnenhok RS5 is een luxe konijnenhok voor buiten waarin uw konijn volop de ruimte heeft. Dit konijnenhok is zeer geschikt voor de grote rassen, zoals de Franse hangoor en de Vlaamse reus. Ook is dit dubbele konijnenhok geschikt voor 2 konijnen. Het hok heeft twee etages die allebei... Lees meer

Konijnenhok RS5 is een luxe konijnenhok voor buiten waarin uw konijn volop de ruimte heeft. Dit konijnenhok is zeer geschikt voor de grote rassen, zoals de Franse hangoor en de Vlaamse reus. Ook is dit dubbele konijnenhok geschikt voor 2 konijnen. Het hok heeft twee etages die allebei een uitschuifbare lade van kunststof hebben. Op de bovenverdieping zit het beschutte nachthok en daarnaast een open loopgedeelte. Beneden zit de speelren voor het konijn. De bodem van het konijnenhok is gesloten. Dat betekent dat u het hok op iedere ondergrond kunt plaatsen. Ook is de bodem iets hoger. Dit is fijn in de wintermaanden, want dan kan de kou van de grond niet snel in het hok trekken. De pootjes van het hok zijn van kunststof en zijn tevens verstelbaar. Zo staat het hok altijd stabiel.

Het konijnenverblijf heeft een groot dak dat opengeklapt kan worden. Ook heeft het verblijf vier deurtjes aan de voorzijde. Omdat er zoveel openingen zijn, is het hok gemakkelijk schoon te maken.

Het verblijf wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een duidelijke montagehandleiding meegegeven, zodat het opbouwen van het verblijf niet al te lastig is! Om nog langer van uw dierenverblijf te kunnen genieten, adviseren wij om het hok vooraf te behandelen met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaalt, blijft het hout in goede conditie. Ook is het van belang dat de binnenkant van het hok meegebeitst wordt. Zeker de binnenkant van het nachthok en de binnenkant van het dak is belangrijk om goed te beitsen. Zo gaat het hok langer mee!

Voor het dak is tevens nog een dakhoes verkrijgbaar. Een dakhoes is ideaal om het dak te beschermen tegen weersinvloeden.

Op de ‘RS5’ krijgt u bij ons 1 jaar garantie.

Lees minder

Maximale afmetingen: 145x72,5x125 cm
Afmetingen onder de dak rand: 133x60x119 cm
Afmetingen bouwpakket: 151x74x28 cm
Afmetingen nachthok: ±55x55 cm
Opening bij de loopplank: 20x40 cm
EAN code 8718868997180
Artikelnummer RS5
Materiaal Hout
Kleur Bruin

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Konijnenhok Barino

Konijnenhok Barino is een stijlvol houten diere...