Advies nodig? 0113 - 384019

Doggy Bagg PJP Siesta X-treme Black

Doggy Bagg PJP Siesta X-treme Black

Comfortabel kussen met zachte korrelvulling en sterke, afneembare water- en vuilafstotende hoes. Machinewasbaar. 

Afmeting: 100x70x15 cm

Kleur: Zwart

nú € 56,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

De Doggy Bagg Siësta X-Treme is zeer comfortabel dankzij de zachte korrelvulling en de sterke all-weather machinewasbare, hoes. Hiermee maakt het zich extra geschikt voor de veeleisende hond. Dankzij de stevige vulling blijft het gewicht goed verdeeld zodat jouw hond zich heerlijk in het kussen kan nestelen en fijn kan slapen en rusten. De hoes is eenvoudig af te nemen en in de wasmachine te wassen. Het kussen is bovendien licht van gewicht dankzij de holle vezels in de vulling en is toch 15 cm dik. Ideaal in zomer én winter, binnen of buiten. Deze bedden, die gemaakt zijn van duurzaam en waterbestendig nylon, beschermen uw hond tegen harde oppervlakken, waardoor ze een comfortabele rustplaats hebben. De sterke zomen en slijtvaste stof houden het onder alle weersomstandigheden vol. De sterke nylon buitenhoes is eenvoudig te reinigen; v... Lees meer

De Doggy Bagg Siësta X-Treme is zeer comfortabel dankzij de zachte korrelvulling en de sterke all-weather machinewasbare, hoes. Hiermee maakt het zich extra geschikt voor de veeleisende hond.
Dankzij de stevige vulling blijft het gewicht goed verdeeld zodat jouw hond zich heerlijk in het kussen kan nestelen en fijn kan slapen en rusten.
De hoes is eenvoudig af te nemen en in de wasmachine te wassen.

Het kussen is bovendien licht van gewicht dankzij de holle vezels in de vulling en is toch 15 cm dik. Ideaal in zomer én winter, binnen of buiten.
Deze bedden, die gemaakt zijn van duurzaam en waterbestendig nylon, beschermen uw hond tegen harde oppervlakken, waardoor ze een comfortabele rustplaats hebben.

De sterke zomen en slijtvaste stof houden het onder alle weersomstandigheden vol.
De sterke nylon buitenhoes is eenvoudig te reinigen; veeg hem eenvoudigweg schoon met een vochtige doek of spuit hem schoon met een slang.

Afmeting: 100x70x15 cm

Kleur: Zwart

Lees minder

EAN code 5413304921639
Artikelnummer PJPSXT10.L
Materiaal Nylon
Kleur Zwart