Advies nodig? 0113 - 384019

Volière Nevada

Deze houten volière is geschikt om zowel buiten als binnen te gebruiken. Hij is voorzien van twee afschermende zijden zodat uw vrolijke fluiters ook op de gure dagen heerlijk beschut kunnen zitten. Daarnaast is deze volière voorzien van twee deurtjes aan de voorzijde en een verzinkte uitschuifbare lade op de bodem, zodat u het verblijf eenvoudig schoon kunt maken.

Afmetingen: 78x57x157 cm

nú € 154,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

De houten volière 'Nevada' is gemaakt van dennenhout. Het dak is afgewerkt met dakleer. Verder is de volière voorzien van twee afschermende zijden. De volière heeft twee kleine deurtjes aan de voorzijde. Daarnaast beschikt de 'Nevada' over een uitschuifbare lade van zink. Dit is erg... Lees meer

De houten volière 'Nevada' is gemaakt van dennenhout. Het dak is afgewerkt met dakleer. Verder is de volière voorzien van twee afschermende zijden. De volière heeft twee kleine deurtjes aan de voorzijde. Daarnaast beschikt de 'Nevada' over een uitschuifbare lade van zink. Dit is erg praktisch bij het schoonmaken. De volière wordt geleverd met twee zitstokken.

De volière is eenmaal behandeld met beits. Voor gebruik dient deze volière nogmaals gebeitst te worden. Wanneer u dit jaarlijks herhaald, blijft het hout in goede conditie. Zo kunt u nog langer genieten van deze volière!

Lees minder

Maximale afmetingen: 78x57x157 cm
EAN code 5411290155595
Artikelnummer 103651
Materiaal Hout
Kleur Bruin

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Woodland Volière Asti Cottage KV-913

Bent u op zoek naar een volière voor buiten? Vo...

Woodland Volière Acacia Cottage Taupe KV-921

De Woodland Volière Acacia Cottage is een compa...