Advies nodig? 0113 - 384019

Isolatiehoes Konijnenhok RS5 - RS10

Isolatiehoes Konijnenhok RS5 - RS10

Deze isolatiehoes is gemaakt van sterk nylon en beschikt over kunststof raamvensters. De isolatiehoes biedt bescherming zowel voor het konijn als het konijnenhok tegen allerlei weersomstandigheden. Uw konijn en konijnenhok zijn afgeschermd van wind, regen en vorst wat uw konijn en konijnenhok zeker ten goede komt.

Alleen geschikt voor Konijnenhok RS5 en RS10

meer informatie over dit product
€ 33,50
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Beschrijving Isolatiehoezen voor konijnenhokken Lees meer

Beschrijving Isolatiehoezen voor konijnenhokken

Deze beschermhoes is gemaakt van sterk nylon en beschikt over kunststof raamvensters. De isolatiehoes biedt bescherming zowel voor het konijn als het konijnenhok tegen allerlei weersomstandigheden. Uw konijn en konijnenhok zijn afgeschermd van wind, regen en vorst wat uw konijn en konijnenhok zeker ten goede komt.

De isolatiehoezen voor de konijnenhokken bevatten meerdere functies en mogelijkheden zoals deurtjes en raampjes die aansluiten op de openingen van het konijnenhok. Ook beschikken de meeste hoezen over een opening voor een drinkfles.

Dierenverblijf.com adviseert u om voldoende ventilatie-mogelijkheden te creëren, dit is noodzakelijk voor de gezondheid van uw konijn(en) en voor het hout van het hok.

 

De isolatiehoezen zijn alleen beschikbaar voor de konijnenhokken zoals aangegeven in de productnaam. Sommige hoezen passen ook op andere modellen met dezelfde afmetingen; functies en mogelijkheden van de hoes, zoals deurtjes, kunnen hierbij afwijkend zijn. Deze situatie is voor de verantwoordelijkheid van de koper.

Lees minder

EAN code 8718868997364
Artikelnummer 0010103120