Advies nodig? 0113 - 384019

Hondenhok Dog's Inn 91x80x80 cm

Dit robuuste en stijlvolle hondenhok is alles wat een hond zich kan wensen. Het dak is opgesplitst in twee delen waarbij elk deel afzonderlijk van elkaar geopend kan worden. Het hok is naast de deur als ingang ook voorzien van een zijraam welke kan worden afgesloten. De poten van het hok zijn verstelbaar en zorgen er voor dat het hok beschermd is tegen vocht en kou.

Afmetingen: 91x80x80 cm

nú € 179,00
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Dit stijlvolle hondenhok is geschikt voor kleine honden zoals een Sheltie. Het hok heeft verschillende handige kenmerken, zoals verstelbare poten. Deze poten bieden ook bescherming tegen optrekkend vocht en kou. Het hok is voorzien van scharnierdaken. Deze panelen zijn los van elkaar te... Lees meer

Dit stijlvolle hondenhok is geschikt voor kleine honden zoals een Sheltie. Het hok heeft verschillende handige kenmerken, zoals verstelbare poten. Deze poten bieden ook bescherming tegen optrekkend vocht en kou. Het hok is voorzien van scharnierdaken. Deze panelen zijn los van elkaar te openen. De dakdelen zijn tevens voorzien van dakleer. Ook heeft het hondenhok een zijraam. Dit kan open en dicht worden gedaan. 

Het hok is eenmaal behandeld met beits. Voor gebruik dient dit hok nogmaals gebeitst te worden. Wanneer u dit jaarlijks herhaald, blijft het hout in goede conditie.

Afmetingen: 91x80x80 cm

Kleur: Blauw / Wit

Lees minder

Afmetingen: 91x80x80 cm
EAN code 4011905395142
Artikelnummer 39514
Materiaal Hout
Kleur Blauw

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Kunststof hondenhok Keter- 95 cm

Hondenhok Keter is gemaakt van kunststof. Dit i...

Hondenhok Ragnar 1 - 100x75x78cm - Grijs

Hondenhok Ragnar 1 Grijs is een solide afgewerk...