Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenhok Gerlos Bruin/Wit

   
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg1 stuk

Konijnenhok Gerlos is een praktische en ruim dierenverblijf in een mooie kleurstelling. Het hok bestaat uit een ren en een ruim nachtverblijf met een praktische uitschuifbare lade.

Maximale afmetingen: 122x62x93cm.

Dit konijnenhok is ook verkrijgbaar in de kleur: grijs

normaal € 119,95
nú € 114,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Het houten konijnenhok Gerlos is geschikt voor 1 of 2 konijnen. Het nachthok van dit dierenverblijf is erg ruim en biedt een heerlijke beschutte slaapplaats. Het nachthok heeft een kunststof lade en een deuropening aan de voorzijde. Door de uitneembare schuiflade is het nachtverblijf... Lees meer

Het houten konijnenhok Gerlos is geschikt voor 1 of 2 konijnen. Het nachthok van dit dierenverblijf is erg ruim en biedt een heerlijke beschutte slaapplaats. Het nachthok heeft een kunststof lade en een deuropening aan de voorzijde. Door de uitneembare schuiflade is het nachtverblijf eenvoudig schoon te maken. Ook is er een raampje van plexiglas bevestigd in het voorpaneel. Het verblijf is ook nog eens voorzien van een ruime toegangsdeur in de ren. Verder heeft het hok een bitumen dak en is het gaas gegalvaniseerd. Het gaas heeft een opening van 11 mm.

Door middel van de loopplank is de benedenverdieping bereikbaar. Deze benedenverdieping is een ruime ren, waar voldoende speel ruimte is voor uw konijnen. Mocht u meer ruimte willen geven aan uw konijnen, dan kan de ren uitgebreid worden met een extra ren aan de rechterkant.

Het hok is eenmaal behandeld met beits. Voor gebruik dient u dit hok nogmaals gebeitst te worden. Wanneer u dit jaarlijks herhaald, blijft het hout in goede conditie en kunt u langer genieten van uw konijnenhok. Konijnen kunnen daarnaast ook aan het hout knagen. Voor de duurzaamheid van uw konijnenhok is het raadzaam om anti-knaagstrips aan te brengen.

Lees minder

Maximale afmetingen: 122x62x93 cm
Afmetingen bouwpakket: 102x64,5x19,5 cm
EAN code 8718591253003
Artikelnummer 20111
Materiaal Hout
Kleur Bruin, Wit

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Dierenverblijf Tommy Cottage

Dierenverblijf Tommy Cottage is een compact hou...

Konijnenhok Avoriaz

Konijnenhok Avoriaz is een goed konijnenhok voo...