Advies nodig? 0113 - 384019

Hill's Science Plan Value Bag Mature Adult Chicken Large Breed 18Kg

Hill's Science Plan Value Bag Mature Adult Chicken Large Breed 18Kg

Speciaal samengestelde voeding voor de ondersteuning van een optimale ontwikkeling van gewrichten en spieren bij oudere honden van grote rassen.

normaal € 64,95
nú € 54,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Hill’s Science Plan droogvoer met kip is speciaal samengesteld voor de ondersteuning van een optimale ontwikkeling van gewrichten en spieren bij oudere honden van grote rassen. Met wetenschappelijk bewezen antioxidanten, glucosamine en chondroïtine uit natuurlijke bronnen. Ondersteunt de gewrichten met glucosamine en chondroïtine uit natuurlijke bronnen. Met eiwitten van hoge kwaliteit om gezonde spieren te ondersteunen. Makkelijk verteerbare ingrediënten voor een optimale opname van voedingsstoffen. Bevat ingrediënten van hoge kwaliteit voor een heerlijke smaak. 100% gegarandeerd. with Chicken: Maïs, tarwe, kippen- (19%) en kalkoenenmeel (totaal gevogelte 27%), dierlijk vet, eiwithydrolysaat, lijnzaad, sojameel, maïsglutenmeel, meel van erwtenzemelen, lijnzaad, plantaardige olie, mineralen, Lcarnitine, brouwersrijst, taurine, L-trypto... Lees meer

Hill’s Science Plan droogvoer met kip is speciaal samengesteld voor de ondersteuning van een optimale ontwikkeling van gewrichten en spieren bij oudere honden van grote rassen. Met wetenschappelijk bewezen antioxidanten, glucosamine en chondroïtine uit natuurlijke bronnen. Ondersteunt de gewrichten met glucosamine en chondroïtine uit natuurlijke bronnen. Met eiwitten van hoge kwaliteit om gezonde spieren te ondersteunen. Makkelijk verteerbare ingrediënten voor een optimale opname van voedingsstoffen. Bevat ingrediënten van hoge kwaliteit voor een heerlijke smaak. 100% gegarandeerd. with Chicken: Maïs, tarwe, kippen- (19%) en kalkoenenmeel (totaal gevogelte 27%), dierlijk vet, eiwithydrolysaat, lijnzaad, sojameel, maïsglutenmeel, meel van erwtenzemelen, lijnzaad, plantaardige olie, mineralen, Lcarnitine, brouwersrijst, taurine, L-tryptofaan, taurine, vitaminen, sporenelementen, kraakbeenhydrolysaat (bron van chondroïtinesulfaat), hydrolysaat van schaal van schaaldieren (bron van glucosamine) en bèta-caroteen. Met natuurlijke antioxidanten (gemengde tocoferolen). Wanneer de voeding voor de eerste maal wordt gegeven, meng je een steeds grotere hoeveelheid van het nieuwe voer met een steeds kleinere hoeveelheid van het oude voer over een periode van 7 dagen.

Lees minder

EAN code 0052742183008
Artikelnummer 1830M
Soort Droogvoer
Diersoort Hond
Smaak Kip
Leeftijd Adult
Merk Hill's