Advies nodig? 0113 - 384019

Hondenbench Zwart 123x77x83 cm DUVO+

Hondenbench Zwart 123x77x83 cm DUVO+

Een bench of kamerkennel: onmisbaar bij de aanschaf van een pup. Ook op latere leeftijd is een bench erg handig! De bench word gebruikt als verblijfplaats van uw hond en kan daarnaast helpen bij de zindelijkheidstraining van uw pup. Voorzien van plastic bodem, anti-slip voetjes en een handvat.

nú € 124,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Een eigen, veilige plek is erg belangrijk voor honden. Hierdoor kunnen ze zich terugtrekken wanneer het te heet wordt onder de voeten, bijvoorbeeld tijdens drukte in huis. Het is dan ook erg belangrijk om hier al mee te beginnen wanneer uw hond nog een pup is. De eerste dagen zijn heel spannend voor de pup, een bench kan dan ook uitkomst bieden als veilige plek. Wanneer er geen veilige plek is voor uw hond kan dit leiden tot ongewenst gedrag als plassen, bijten, slopen en blaffen. Lees meer

Een eigen, veilige plek is erg belangrijk voor honden. Hierdoor kunnen ze zich terugtrekken wanneer het te heet wordt onder de voeten, bijvoorbeeld tijdens drukte in huis. Het is dan ook erg belangrijk om hier al mee te beginnen wanneer uw hond nog een pup is. De eerste dagen zijn heel spannend voor de pup, een bench kan dan ook uitkomst bieden als veilige plek. Wanneer er geen veilige plek is voor uw hond kan dit leiden tot ongewenst gedrag als plassen, bijten, slopen en blaffen.

Leg het favoriete speelgoed van uw hond in de bench, zo begrijpt de hond dat het zijn of haar plaats is. Ook een benchkleed of benchkussen raden wij aan. Om de vloer te beschermen tegen krassen zijn er rubberen benchvoetjes beschikbaar die u gemakkelijk aan de onderzijde kunt bevestigen.

Kies de juiste maat voor uw hond.
Let op: onderstaande tabel is een richtlijn.
Voor sommige hondenrassen heeft u voor een reu een grotere maat nodig dan voor een teef.

Maat bench Hondenras
45x30x38 Minihondjes
60x45x50 Malteser, Jack Russel, Border Terrier
76x49x55 Beagle, Whippet, Cocker Spaniel, Engelse Staffordshire Bull, Terrier
91x57x64 Border Collie, Siberian Husjy, Golden retriever, Labrador Retriever,
107x69x78 Samoyed, Rottweiler, Irish Setter, German Shepherd
122x75x84 St. Bernard, Weimaraner, Dobermann

Lees minder

EAN code 5413382039813
Artikelnummer 780/484
Materiaal Metaal