Advies nodig? 0113 - 384019

Furminator Deluxe knaagdier

Furminator Deluxe knaagdier

Vermindert haaruitval tot 90%! Verwijdert losse haren en ondervacht zonder de topvacht te beschadigen. Geschikt voor konijnen, cavia's of andere verharende knaagdieren.

nú € 27,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

De Furminator is de ideale keuze in borstels om verharing van je konijn of knaagdier tegen te gaan! Dankzij deze speciale borstel kun je de ondervacht en losse haren verwijderen zonder de topvacht te beschadigen. Het werkt uitsteken bij alle verharende knaagdieren. De verharing vermindert tot wel 90%! De Furminator vermindert de hoeveelheid deeltjes die door de lucht verspreid worden en bij veel mensen allergische reacties veroorzaken. Bovendien laat het de natuurlijke huidoliën in de vacht van het huisdier vrijkomen zodat de huid gezonder wordt en de topvacht meer gaat glanzen. Voor het beste resultaat kun je het beste 1 tot 2 keer per week 10 tot 20 minuten lang je huisdier kammen. Je zult overal aanmerkelijk minder haren vinden. Dankzij het speciale ontwerp drukt de Furminator door de topvacht heen zodat eenvoudig en voorzichtig d... Lees meer

De Furminator is de ideale keuze in borstels om verharing van je konijn of knaagdier tegen te gaan!

Dankzij deze speciale borstel kun je de ondervacht en losse haren verwijderen zonder de topvacht te beschadigen. Het werkt uitsteken bij alle verharende knaagdieren.
De verharing vermindert tot wel 90%!

De Furminator vermindert de hoeveelheid deeltjes die door de lucht verspreid worden en bij veel mensen allergische reacties veroorzaken. Bovendien laat het de natuurlijke huidoliën in de vacht van het huisdier vrijkomen zodat de huid gezonder wordt en de topvacht meer gaat glanzen. 

Voor het beste resultaat kun je het beste 1 tot 2 keer per week 10 tot 20 minuten lang je huisdier kammen. Je zult overal aanmerkelijk minder haren vinden. 
Dankzij het speciale ontwerp drukt de Furminator door de topvacht heen zodat eenvoudig en voorzichtig de losse haren uit de ondervacht kunnen worden verwijderd zonder de huid te beschadigen. 

Let op! De Furminator is uitsluitend bedoeld voor gebruik bij verharende huisdieren en mag dus niet gebruikt worden bij huisdieren die niet verharen. 

Lees minder

EAN code 8117940113522
Diersoort Konijn
Kleur Roze
Merk Furminator