Advies nodig? 0113 - 384019

Dierenverblijf Morzine

Dierenverblijf Morzine

       
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg4 stuks
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg2 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg6 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg3 stuks

Dierenverblijf Morzine is een luxe verblijf dat dienst kan doen als konijnenhok en kippenhok. Het dierenverblijf is gemaakt van hout en is stijlvol vormgegeven met het karakteristieke dak en de gebruikte kleuren.

Afmetingen (BxDxH): 230x96,5x131cm.

nú € 379,00
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Dierenverblijf Morzine is een stijlvol dierenverblijf voor kippen en konijnen. Het hok bestaat uit een ren, beschut nachthok en een uitklapbaar legnest. Het hok onderscheidt zich van de andere hokken door het uitklapbare legnest. Onder het nachthok zit een uitschuifbare lade. Dit is... Lees meer

Dierenverblijf Morzine is een stijlvol dierenverblijf voor kippen en konijnen. Het hok bestaat uit een ren, beschut nachthok en een uitklapbaar legnest. Het hok onderscheidt zich van de andere hokken door het uitklapbare legnest. Onder het nachthok zit een uitschuifbare lade. Dit is handig bij het schoonmaken. In het nachthok zitten verder twee halfronde zitstokken. Ook zit er een deurtje en een raampje in het nachthok. De loopplank tussen de ren en het nachthok is op te klappen. Hierdoor wordt de verbinding tussen de ren en het nachthok afgesloten. Zo kunnen de kippen ’s nachts niet in de ren komen en overdag bijvoorbeeld niet in het nachthok. In de ren zit een klein deurtje en een grote deur.

Het verblijf wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een duidelijke montagehandleiding meegegeven, zodat het opbouwen van het verblijf niet al te lastig is! Om nog langer van uw dierenverblijf te kunnen genieten, adviseren wij om het hok vooraf te behandelen met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaalt, blijft het hout in goede conditie. Ook is het van belang dat de binnenkant van het hok meegebeitst wordt. Zeker de binnenkant van het nachthok en de binnenkant van het dak is belangrijk om goed te beitsen. Zo gaat het hok langer mee!

Op de ‘Morzine’ krijgt u bij ons 1 jaar garantie.

Lees minder

Totale afmetingen incl. dak: B230xD96,5xH131cm
Grondmaat: B216xD84cm
Breedte hok zonder ren: 130cm
Gaas openingen 12mm
EAN code 8718591252518
Artikelnummer 20107

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Kippenhok Eggy

Dit schitterend vormgegeven groot kippenhok gen...