Advies nodig? 0113 - 384019

Dierenverblijf Calypso blauw/wit

Dierenverblijf Calypso blauw/wit

konijn   konijn   kip   kip  
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg5 stuks
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg3 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg4 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg2 stuks

Dierenverblijf Calypso blauw/wit is een stijlvol en ruim opgezet dierenverblijf dat gebruikt kan worden als kippenhok of als konijnenhok. Het hok is gemaakt van hout. Het verblijf bestaat uit een legnest, een beschut nachthok en een ruime ren waar konijnen heerlijk in kunnen spelen.

Afmetingen (BxDxH): 233x115,5x120,5cm.

nú € 359,00
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Dierenverblijf Calypso is geschikt voor kippen en konijnen. Het verblijf bestaat uit een legnest, een nachthok en een ruime ren. Onder het nachthok zit een uitschuifbare lade van metaal. Dit is handig voor het schoonmaken van het hok. Verder zit er in het nachthok een stijlvol deurtje. Lees meer

Dierenverblijf Calypso is geschikt voor kippen en konijnen. Het verblijf bestaat uit een legnest, een nachthok en een ruime ren. Onder het nachthok zit een uitschuifbare lade van metaal. Dit is handig voor het schoonmaken van het hok. Verder zit er in het nachthok een stijlvol deurtje.

In het hok zijn vier legplaatsen en drie zitstokken aanwezig. Het legnest kan uiteraard goed gebruikt worden als legnest voor de kippen, maar het is ook een mooie plaats om bijvoorbeeld een konijnentoilet voor de konijnen neer te zetten.

Via een loopplankje kunnen de dieren zich voortbewegen tussen de ren en het nachthok. In deze ren zitten twee deurtjes. Onder de ren zitten rubberen pootjes. Deze pootjes geven extra stabiliteit en zorgen voor bescherming.

Het verblijf wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een duidelijke montagehandleiding meegegeven, zodat het opbouwen van het verblijf niet al te lastig is! Om nog langer van uw dierenverblijf te kunnen genieten, adviseren wij om het hok vooraf te behandelen met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaalt, blijft het hout in goede conditie. Ook is het van belang dat de binnenkant van het hok meegebeitst wordt. Zeker de binnenkant van het nachthok en de binnenkant van het dak is belangrijk om goed te beitsen. Zo gaat het hok langer mee!

Op de Calypso blauw/wit krijgt u bij ons 1 jaar garantie.

Meer afmetingen:

Afmetingen legkast: Breedte 31cm x diepte 91,5cm.

Afmetingen buitenren: Hoogte 89cm x breedte 150cm x diepte 100cm.

Afmetingen binnenverblijf: Hoogte 76cm x breedte 75,5cm x diepte 95,5cm.

Lees minder

Afmetingen: 233x115x121cm
Totale breedte zonder nachthok: 199cm
Totale breedte incl. nachthok: 235cm
Diepte: 115,5cm
Hoogte: 120,5cm
Mazen: 11mm
EAN code 8718591252396
Artikelnummer 20094

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Dierenverblijf KA7-A Grijs - 327x102x130cm

Kippenhok KA7-A is een extra ruim dierenverblij...