Advies nodig? 0113 - 384019

Hippostar Reform Granenmuesli 15kg

Hippostar Reform Granenmuesli 15kg

Hippostar Reform granenmuesli is een volledige en puur natuurlijke sportmuesli. Aan dit bijzonder smakelijke voer van geschoonde en ontsloten granen met een gevitamineerde korrel is een met zorg samengestelde kruidenmengeling toegevoegd.

Inhoud: 15kg

nú  € 11,75
Alleen af te halen in de winkel

Product reserveren

  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

De kruidenmengeling die aan de Reform granenmuesli is toegevoegd is een extract van een groot aantal planten, wortelen en kruiden zoals o.a. fenegriek, tijm, brandnetel, mierikwortel en mint. Het bevat een zeer gevarieerde reeks van vitaminen, mineralen en sporenelementen. Lees meer

De kruidenmengeling die aan de Reform granenmuesli is toegevoegd is een extract van een groot aantal planten, wortelen en kruiden zoals o.a. fenegriek, tijm, brandnetel, mierikwortel en mint. Het bevat een zeer gevarieerde reeks van vitaminen, mineralen en sporenelementen.

De kruidenmengeling is ter verbetering van de algehele conditie, en geeft uw paard op een natuurlijke wijze weerstand tegen ziekten en vermindert stressgevoeligheid. Daarnaast heeft het een positieve werking op de luchtwegen, zorgt het voor een prachtige beharing en verhoogt het de vitaliteit en vruchtbaarheid. Lucernehaksel en spelt zorgen voor een uitstekende darmwerking. Aan Hippostar Reform granenmuesli is gist toegevoegd.

Samenstelling
Gepofte tarwe, gerst, haver, tarwe, gepofte maïs, gerstvlokken, maïsvlokken, geplette haver, zwarte haver, luzerne, maïs, johannesbrood, rietmelasse, tarwegries, krijt, erwtenvlokken, zout, sojaolie, zonnepitten, lijnzaadschilfers, sojaschroot, monocalciumfosfaat, magnesiumoxide, lijnzaad, haverschillen, tarwevoerbloem, lijnzaadolie, zonnebloemzaadschroot.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit 10,0%, ruw vet 4,1%, ruwe celstof, 6,0%, ruwe as 6,7%, zetmeel 43%, suiker 4%, calcium 1,01%, fosfor0,42%, magnesium 0,34%, natrium 0,57%.

Lees minder

EAN code 8712014033692
Artikelnummer 3369
Soort Voeding
Merk Hippostar