Advies nodig? 0113 - 384019

Hamsterkooi Karat 60

Hamsterkooi Karat 60

Hamsterkooi Karat is het nieuwe concept glazen hamsterkooi geschikt voor hamsters en muizen  De oorspronkelijke diepte van de glazenbak zorgt ervoor dat uw huisdier kan weg graven en zich verstoppen in het zaagsel. Het bovenste deel is gemaakt van stevig smalle draad net, speciaal ontworpen om grote veiligheid te garanderen.

Afmeting: 59,5 x 39 x 52,5 cm

nú  € 109,00
Alleen af te halen in de winkel

Product reserveren

  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Deze kooi is compleet met accessoires zoals huis om te slapen, voerbak, drinkfles en het hamsterwiel. Inbegrepen in het pakket, vindt u ook 4 plastic voetjes zorgen voor een perfecte stabiliteit van de hamsterkooi. Met het oog op het grootste gemak van het schoonmaken kan de bovenste draadnet-deel volledig afgesloten worden. De kleine opening deuren aan de voorzijde en de bovenzijde laat bovendien snel toegang voor werkzaamheden.

- Leefgebied van glas                                                                                                                                                                                                                       - De houten planken zijn behandeld met een speciale vloeistof-bestendige lak. 
- Structuur op vele verdiepingen verbonden door ladders
- Diepe bak waar uw huisdier kan graven en zich kan verstoppen
- Verkrijgbaar in drie maten.
- Accessoires voor hamsters of muizen inbegrepen.

EAN code 8010690117775
Artikelnummer 57056117
Materiaal Glas
Kleur Bruin