Advies nodig? 0113 - 384019

Doggy Bagg X-treme Taupe

Doggy Bagg X-treme Taupe

Een heerlijke comfortabel kussen voor honden. Door het gebruik van water en vuil afstotend nylon is de hoes goed schoon te houden. De polystyreen vulling in combinatie met de cederhout vulling zorgt dat de vulling geen geur opneemt, hypo-allergeen én anti-vlooien is.

Verkrijgbaar in meerdere maten.

nú € 46,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Deze hoogwaardige waterdichte hondenbedden met Teflon®-coating zijn ontwikkeld om uw hondenbed schoon, fris en vlekkenvrij te houden, zodat het bed langer meegaat. Lees meer

Deze hoogwaardige waterdichte hondenbedden met Teflon®-coating zijn ontwikkeld om uw hondenbed schoon, fris en vlekkenvrij te houden, zodat het bed langer meegaat.

1) Vlekken eenvoudig te verwijderen: Voorbehandeld met DuPont™ Teflon®-stofbeschermer. Dankzij de speciale vlekkenverwijderende technologie verwijdert u met een vochtige doek, vlekken, vuil, zand en modder zonder problemen van de buitenhoes.

2) Waterdicht: Als het bed wordt gebruikt in combinatie met een goede binnenvoering en vulling, is het volledig waterdicht, winddicht en ademend.

3) Beschermingslaag tegen vocht en allergenen: Beschermt tegen huismijten, huidschilfers en vocht.

4) Ademend: Een ademende laag houdt de vulling in het matras droog en zorgt ervoor dat het lichaamsvocht verdampt.

5) Vulling: Het kussen kan u bijvullen met tempexkorrels of endurance korrels dit altijd in combinatie met cederhout om ongedierte uit het kussen te houden.

Doordat vlekken, vuil, zand en modder gemakkelijk te verwijderen zijn, adviseren wij de hoes niet te wassen. Dit komt de Teflon®-coatingslaag namelijk niet ten goede.

Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten.

Lees minder

Materiaal Nylon
EAN
Artikelnummer