Advies nodig? 0113 - 384019

Renske Kat Graanvrij met Vis & Zalm MAXI

Renske Kat Graanvrij met Vis & Zalm MAXI

Een complete, licht verteerbare graanvrije voeding met verse oceaanvis en zalm. Geschikt voor katten van alle grote rassen vanaf 7 kg.

nú € 6,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Renske adult met vis en zalm is een complete graanvrije voeding die speciaal is afgestemd aan de behoeften van een volwassen kat. De brokken zijn 100% natuurlijk en bestaan uit 28% verse vis en 65% dierlijke ingrediënten. Door een grotere brok is deze vpeding uitermate geschikt voor grote katten. Ook zorgt deze voeding voor een gezonde huid en vacht. Lees meer

Renske adult met vis en zalm  is een complete graanvrije voeding die speciaal is afgestemd aan de behoeften van een volwassen kat. De brokken zijn 100% natuurlijk en bestaan uit 28% verse vis en 65% dierlijke ingrediënten. Door een grotere brok is deze vpeding uitermate geschikt voor grote katten. Ook zorgt deze voeding voor een gezonde huid en vacht.

Een complete, licht verteerbare graanvrije voeding met verse oceaanvis en zalm. Geschikt voor katten van alle grote rassen vanaf 7 kg. • Verse oceaanvis en zalm als hoofdingrediënten (28%, totaal dierlijke ingrediënten 65%). • Door een grotere brok van 18 mm uitermate geschikt voor grote katten. • Door het hoge percentage aan omega-3 vetzuren worden de huid en vacht optimaal ondersteunt. Samenstelling: Verse witte vis (28%), gedroogde zalm (27%), aardappel, zoete bataat, zalmolie (8%), visbouillon (2%), plantaardige vezels, biergist, mineralen, lijnzaad, cranberries, zeewier, beta-glucanen, mariadistel, yucca, glucosamine (175 mg/kg), methylsulfonylmethaan (175 mg/kg), chondroïtinesulfaat (125 mg/kg).

Lees minder

EAN
Artikelnummer