Advies nodig? 0113 - 384019

Renske Kat Graanvrij Met Eend

Renske Kat Graanvrij Met Eend

Een complete, licht verteerbare graanvrije voeding met verse eend. Geschikt voor katten van alle rassen.

Verkrijgbaar in: 400g en 1,5kg

nú € 6,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Renske adult met eend is een complete graanvrije voeding die speciaal is afgestemd aan de behoeften van een volwassen kat. De brokken zijn 100% natuurlijk en bestaan uit 41% vers vlees en 62% dierlijke ingrediënten. Deze voeding helpt bij het voorkomen van haarballen en helpt hierdoor bij de voorkoming van verstoppingen. Lees meer

Renske adult met eend is een complete graanvrije voeding die speciaal is afgestemd aan de behoeften van een volwassen kat. De brokken zijn 100% natuurlijk en bestaan uit 41% vers vlees en 62% dierlijke ingrediënten. Deze voeding helpt bij het voorkomen van haarballen en helpt hierdoor bij de voorkoming van verstoppingen.

Een complete, licht verteerbare graanvrije voeding met verse eend. Geschikt voor katten van alle rassen. • Verse eend als hoofdingrediënt (41%, totaal dierlijke ingrediënten 62%). • Helpt bij het voorkomen van haarballen door een cellulose percentage van 2%. • Ondersteunt de blaas door de toevoeging van cranberries. Samenstelling: Verse eend (41%), gedroogde eend (16%), aardappel, zoete bataat, lijnzaad, eendenvet (3%), kippenbouillon (2%), plantaardige vezels, biergist, mineralen, cranberries, zeewier, beta-glucanen, mariadistel, yucca, glucosamine (175 mg/kg), methylsulfonylmethaan (MSM) (175 mg/kg), chrondroïtinesulfaat (125 mg/kg).

Lees minder

EAN
Artikelnummer