Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenhok KP5-A Taupe

 
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks

Konijnenhok KP5-A is een mooi, groot konijnenhok met dubbele uitschuifbare lade in de kleur taupe. De benedenverdieping van dit hok is gesloten en hierdoor kan het hok dus veilig op zachtere ondergrond geplaatst worden. Het hok is ook verkrijgbaar in een andere kleur!

Afmetingen: 116x63x105cm

normaal € 179,50
nú € 159,50
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Het taupe kleurige konijnenhok KP5-A is een zeer geschikt hok om één of twee dwergkonijnen in te houden. Het is een konijnenhok met 2 verdiepingen met bovenin een ruim nachthok waar uw konijn een beschutte slaapplaats heeft. Daarnaast is een open loopgedeelte waar u een bakje voor konijnenvoer kunt plaatsen en een drinkfles kunt ophangen aan het traliewerk van het konijnenhok. De twee verdiepingen staan in verbinding door een loopplank. Hierover kan het konijn zich makkelijk verplaatsen in het konijnenhok. De bovenverdieping kan afgesloten worden van de onderverdieping door middel van een afsluitluik. Lees meer

Het taupe kleurige konijnenhok KP5-A is een zeer geschikt hok om één of twee dwergkonijnen in te houden. Het is een konijnenhok met 2 verdiepingen met bovenin een ruim nachthok waar uw konijn een beschutte slaapplaats heeft. Daarnaast is een open loopgedeelte waar u een bakje voor konijnenvoer kunt plaatsen en een drinkfles kunt ophangen aan het traliewerk van het konijnenhok. De twee verdiepingen staan in verbinding door een loopplank. Hierover kan het konijn zich makkelijk verplaatsen in het konijnenhok. De bovenverdieping kan afgesloten worden van de onderverdieping door middel van een afsluitluik.

Het dak van dit konijnenhok is gemakkelijk open te zetten door middel van 2 handige scharnieren. De benedenverdieping heeft een dichte bodem dankzij de tweede lade. Dit zorgt ervoor dat het hok gemakkelijk schoon te maken is. De kunststof pootjes zijn verstelbaar, zodat het hok altijd stabiel kan staan! Het is verstandig om bodembedekking te gebruiken die veel vocht opneemt. Hierdoor blijven nare luchtjes langer weg en hoeft u het hok minder snel te verschonen. Kijk bijvoorbeeld eens naar Aubiose hennepvezel. Deze bodembedekking is ook stofarm. Dat is gezonder voor het konijn.

Het konijnenhok wordt geleverd als bouwpakket. De duidelijke bouwtekening zorgt ervoor dat het hok gemakkelijk in elkaar te zetten is. Er wordt voldoende bevestigingsmateriaal zoals schroeven e.d. meegeleverd. Dit materiaal is niet allemaal gegalvaniseerd of roestvrij. De panelen moeten voor gebruik aan binnen en buitenkant behandeld worden met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaald, zorgt u ervoor dat het hout in goede conditie blijft. Zo kunt u langer genieten van uw konijnenhok!

Dit konijnenhok wordt geleverd excl. anti-knaagstrips.

Lees minder

Maximale afmetingen: 116x63x105 cm
Afmetingen onder dakrand: 109x56,5x99,5 cm
Afmetingen bouwpakket: 120x64x26 cm
EAN code 8718868997517
Artikelnummer 2016
Aantal konijn klein 2
Soort Konijnenhok met ren