Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenhok Snug

 
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks

Konijnenhok Snug heeft een innovatief design en bestaat uit een binnenverblijf en een ren. Het hok is voorzien van rubberen voetjes, uitneembare schuiflade en een scharnierdak. Door de ruime onderren kunnen uw konijntjes heerlijk in de buitenlucht vertoeven.

Afmetingen:  98x64x102 cm.

nú € 164,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Konijnenhok Snug is een zeer geschikt hok om één of twee dwergkonijnen in te houden. Het konijnenhok heeft twee verdiepingen met bovenin een ruim nachthok waar uw konijn een beschutte slaapplaats heeft. Daarnaast is een open loopgedeelte waar u een bakje voor konijnenvoer kunt plaatsen en een drinkfles kunt ophangen aan het traliewerk van het konijnenhok. De twee verdiepingen staan in verbinding met elkaar d.m.v. een loopplank waardoor het konijn zich makkelijk kan verplaatsen in het konijnenhok. De bovenverdieping kan afgesloten worden van de onder verdieping door middel van een afsluitluik. Lees meer

Konijnenhok Snug is een zeer geschikt hok om één of twee dwergkonijnen in te houden. Het konijnenhok heeft twee verdiepingen met bovenin een ruim nachthok waar uw konijn een beschutte slaapplaats heeft. Daarnaast is een open loopgedeelte waar u een bakje voor konijnenvoer kunt plaatsen en een drinkfles kunt ophangen aan het traliewerk van het konijnenhok. De twee verdiepingen staan in verbinding met elkaar d.m.v. een loopplank waardoor het konijn zich makkelijk kan verplaatsen in het konijnenhok. De bovenverdieping kan afgesloten worden van de onder verdieping door middel van een afsluitluik.

De voorkant van dit konijnenhok is gemakkelijk open te zetten door middel van 2 handige scharnierdeuren. Dit zorgt ervoor dat het hok gemakkelijk schoon te maken is. Gebruik bodembedekking die veel vocht op neemt. Hierdoor blijven nare luchtjes langer weg en hoeft u het hok minder snel te verschonen. Zie bijvoorbeeld Aubiose hennepvezel, deze bodembedekking is ook stofarm, wat gezond is voor het konijn.

Het konijnenhok wordt geleverd als bouwpakket. De duidelijke bouwtekening zorgt ervoor dat het hok gemakkelijk in elkaar te zetten is. Er wordt voldoende bevestigingsmateriaal zoals schroeven e.d. meegeleverd. Dit materiaal is niet allemaal gegalvaniseerd of roestvrij. De panelen moeten voor gebruik aan binnen en buitenkant behandeld worden met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaald, zorgt u ervoor dat het hout in goede conditie blijft.

Lees minder

Maximale afmetingen: 98x64x102 cm
EAN code 5411290281362
Artikelnummer 210051
Materiaal Hout
Kleur Taupe, Wit