Advies nodig? 0113 - 384019

Kippenhok Mylene

       
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg1 stuk
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg3 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg2 stuks

Dit kippenhok bestaat uit een hok met 2 verdiepingen en een ruime buitenren. Het verblijf is voorzien van een uitneembare houten schuiflade met metalen bodem en is daardoor eenvoudig schoon te maken. Het binnenverblijf bestaat uit een nachthok, legnest en zitstok. De toegang van binnenhok naar buitenverblijf kan worden afgesloten.

Afmetingen: 155,7x103x91,5 cm.

nú € 194,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Kippen/konijnenhok Mylene is een zeer geschikt hok om meerdere kippen of konijnen in te houden. Het kippen/konijnenhok heeft een ruim nachthok waar uw kip/ konijn een beschutte slaapplaats heeft. De ruime uitloopren met twee deuropeningen zorgt voor voldoende bewegingsvrijheid. Het dak... Lees meer

Kippen/konijnenhok Mylene is een zeer geschikt hok om meerdere kippen of konijnen in te houden. Het kippen/konijnenhok heeft een ruim nachthok waar uw kip/ konijn een beschutte slaapplaats heeft. De ruime uitloopren met twee deuropeningen zorgt voor voldoende bewegingsvrijheid. Het dak is aan twee kanten te openen zodat u het nachthok makkelijk kan schoonmaken.

Gebruik bodembedekking die veel vocht op neemt. Hierdoor blijven nare luchtjes langer weg en hoeft u het hok minder snel te verschonen. Zie bijvoorbeeld Aubiose hennepvezel, deze bodembedekking is ook stofarm, wat gezond is voor het kip/konijn. Worden er kippen in gehouden is het aan te raden om in het legnest tabakstelen te gebruiken.

Het kippen/konijnenhok wordt geleverd als bouwpakket. De duidelijke bouwtekening zorgt ervoor dat het hok gemakkelijk in elkaar te zetten is. Er wordt voldoende bevestingsmateriaal zoals schroeven e.d. meegeleverd. Dit materiaal is niet allemaal gegalvaniseerd of roestvrij. De panelen moeten voor gebruik aan binnen en buitenkant behandeld worden met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaald, zorgt u ervoor dat het hout in goede conditie blijft.

Lees minder

Maximale afmetingen: 155,7x103x91,5 cm
Afmetingen bouwpakket 1: 104x95x13 cm
Afmetingen bouwpakket 2: 110x54x18 cm
EAN code 5411290281416
Artikelnummer 310001
Materiaal Hout
Kleur Wit

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Dierenverblijf Pagoda Medium

De Pagoda Medium is een stijlvol houten kippenh...

Dierenverblijf Patio Cottage

Dit leuke konijnenhok is voor elke tuin een moo...