Advies nodig? 0113 - 384019

Ferplast Konijnenhok Ranch 100 wit/bruin

Ferplast Konijnenhok Ranch 100 wit/bruin

   
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg1 stuk

Konijnenhok Ranch 100 wit/bruin is een robuust en sterk konijnenhok in een frisse kleurstelling! Het dak is voorzien van een speciale coating die extra bescherming biedt tegen regen en neerslag.

Afmetingen: 117x71x101cm

nú € 139,00
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

De Ranch 100 wit/bruin is een konijnenhok met 2 verdiepingen. Op de bovenste etage zit een nachthok en een open loopgedeelte. Onder deze verdieping zit een kunststof uitschuifbare lade. Dit is handig bij het schoonmaken. Daarnaast is het dak ook open te klappen, dus kunt u altijd gemakkelijk bij deze etage komen. Via een loopplankje kan het konijn naar boven en naar beneden. Deze doorgang is af te sluiten met een luik. De benedenverdieping is aan de achterzijde beschut en aan de andere drie zijden voorzien van traliewerk. De onderkant van het hok is open. In het traliewerk zit ook nog een deurtje. Aan de onderkant zitten nog kunststof pootjes. Deze pootjes beschermen het hout. Het verblijf is gemaakt van Noors dennenhout. Lees meer

De Ranch 100 wit/bruin is een konijnenhok met 2 verdiepingen. Op de bovenste etage zit een nachthok en een open loopgedeelte. Onder deze verdieping zit een kunststof uitschuifbare lade. Dit is handig bij het schoonmaken. Daarnaast is het dak ook open te klappen, dus kunt u altijd gemakkelijk bij deze etage komen. Via een loopplankje kan het konijn naar boven en naar beneden. Deze doorgang is af te sluiten met een luik. De benedenverdieping is aan de achterzijde beschut en aan de andere drie zijden voorzien van traliewerk. De onderkant van het hok is open. In het traliewerk zit ook nog een deurtje. Aan de onderkant zitten nog kunststof pootjes. Deze pootjes beschermen het hout. Het verblijf is gemaakt van Noors dennenhout.

Voor dit konijnenhok kunt u ook een winterrolgordijn aanschaffen. Dit beschermt uw konijn tegen de weersomstandigheden in de winterperiode. 

De Ranch 100 wit/bruin wordt geleverd als bouwpakket. Het hok is gemakkelijk in elkaar te zetten, mede dankzij de bijgeleverde eenvoudige montagehandleiding.

Op de Ranch 100 wit/bruin krijgt u bij ons 1 jaar garantie.

Lees minder

Maximale afmetingen: 117x71x101 cm
Afmetingen bouwpakket: 99x70x21 cm
EAN code 8010690149158
Artikelnummer 57090010
Materiaal Hout
Kleur Wit, Bruin