Advies nodig? 0113 - 384019

CritterTrail X-Treme

CritterTrail X-Treme

Deze hamsterkooi is een droom voor elke hamster! De verschillende accessoires zorgen voor afwisselend plezier, beweging en rust.

Het buizenstelsels is uit te breiden met het assorti buizenpakket van Fun–Nels.

Afmetingen: 54x32x46 cm

nú € 47,50
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Deze hamsterkooi is een droom voor elke hamster! De verschillende accessoires zorgen voor afwisselend plezier, beweging en rust. Lees meer

Deze hamsterkooi is een droom voor elke hamster! De verschillende accessoires zorgen voor afwisselend plezier, beweging en rust.

Deze hamsterkooi word compleet ingericht met drinkfles, etensbak, extern draaiwiel. Het buizenstelsel met veel attributen zoals slaapverblijf, draaibal boven is voor elke hamster een geweldig verblijf!  De hamster moet via de buizen naar zijn slaapverblijf boven in. De buizen worden met luchtgaten uitgeleverd zodat het voor de hamster veilig is. Om bij het draaiwiel te komen, zal de hamster een ‘glijbaan’ oplopen met opstaande stukjes zodat de hamster niet naar beneden glijdt. Deze hamsterkooi biedt de mogelijkheid om het slaapverblijf eenvoudig te openen en in het traliewerk een stevige deur om in de kooi te komen. Deze hamster kooi is geschikt voor 1 of 2 dwerghamster(s). Het buizenstelsel is gemakkelijk los te koppelen en daardoor goed schoon te maken.

Het buizenstelsels is uit te breiden met het assorti buizenpakket van Fun –Nels.

Lees minder

EAN code 0045125605181
Artikelnummer 285012
Soort Hamsterkooi
Materiaal Kunststof
Diersoort Hamster
Kleur Groen