Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenhok Snibble Duo XL Plus Bruin

Konijnenhok Snibble Duo XL Plus Bruin

   
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg1 stuk

Mooi houten konijnenhok dat bestaat uit 2 verdiepingen. Het hok is fraai afgewerkt en door de 4 deurtjes en uitschuifbare lade is het hok makkelijk schoon te maken. Dit riante hok is voorzien van een konijnenren en nachtverblijf.

Afmetingen: 104x52x92 cm.

nú € 189,00
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Dit konijnenhok is een konijnenhok met 2 verdiepingen. Het hok heeft een beschut nachtverblijf waarin uw konijn lekker kan uitrusten. Ook is het hok voorzien van een uitschuifbare lade. Dit is erg handig bij het schoonmaken van het verblijf. Via een loopplankje kunnen de konijnen zich tussen de verdiepingen bewegen. Deze toegang is af te sluiten met een afsluitluik. het hok heeft een bitumen dakbedekking. Lees meer

Dit konijnenhok is een konijnenhok met 2 verdiepingen. Het hok heeft een beschut nachtverblijf waarin uw konijn lekker kan uitrusten. Ook is het hok voorzien van een uitschuifbare lade. Dit is erg handig bij het schoonmaken van het verblijf. Via een loopplankje kunnen de konijnen zich tussen de verdiepingen bewegen. Deze toegang is af te sluiten met een afsluitluik. het hok heeft een bitumen dakbedekking. 

Het konijnenhok wordt geleverd als bouwpakket. De duidelijke bouwtekening zorgt ervoor dat het hok gemakkelijk in elkaar te zetten is. Er wordt voldoende bevestingsmateriaal zoals schroeven e.d. meegeleverd. Dit materiaal is niet allemaal gegalvaniseerd of roestvrij. De panelen moeten voor gebruik aan binnen en buitenkant behandeld worden met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaald, zorgt u ervoor dat het hout in goede conditie blijft.

Lees minder

Maximale afmetingen: 104x52x92 cm
Afmetingen bouwpakket: 123x153x22 cm
EAN code 8712695134152
Artikelnummer 275749
Materiaal Hout
Kleur Bruin