Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenhok Snibble Duo Colore XL Plus

Konijnenhok Snibble Duo Colore XL Plus

konijn   konijn  
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg1 stuk

Snibble Duo Colore XL Plus, een zeer fraai afgewerkt, extra groot konijnenhok met 2 verdiepingen. Dit verblijf heeft onderin de ren, die te bereiken is via het trappetje. Het dak is afgewerkt met bitumen dakbedekking en allebei de verdiepingen hebben twee deurtjes, zodat het dierenverblijf eenvoudig schoon te maken is.

Afmetingen: 120x52x92 cm.

normaal € 195,00
nú € 149,00

Extra advies bij dit Dierenverblijf?

  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Dit konijnenhok is een konijnenhok met 2 verdiepingen. Het hok heeft een beschut nachtverblijf waarin uw konijn lekker kan uitrusten. Ook is het hok voorzien van een uitschuifbare lade. Dit is erg handig bij het schoonmaken van het verblijf. Via een loopplankje kunnen de konijnen zich... Lees meer

Dit konijnenhok is een konijnenhok met 2 verdiepingen. Het hok heeft een beschut nachtverblijf waarin uw konijn lekker kan uitrusten. Ook is het hok voorzien van een uitschuifbare lade. Dit is erg handig bij het schoonmaken van het verblijf. Via een loopplankje kunnen de konijnen zich tussen de verdiepingen bewegen. Deze toegang is af te sluiten met een afsluitluik. het hok heeft een bitumen dakbedekking. Het hok wordt geleverd in de kleur white wash met groen.

Het konijnenhok wordt geleverd als bouwpakket. De duidelijke bouwtekening zorgt ervoor dat het hok gemakkelijk in elkaar te zetten is. Er wordt voldoende bevestingsmateriaal zoals schroeven e.d. meegeleverd. Dit materiaal is niet allemaal gegalvaniseerd of roestvrij. De panelen moeten voor gebruik aan binnen en buitenkant behandeld worden met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaald, zorgt u ervoor dat het hout in goede conditie blijft.

Lees minder

Maximale afmetingen: 120x52x92 cm
Afmetingen bouwpakket: 123x153x22 cm
Gewicht bouwpakket: 26 kg
EAN code 8712695134138
Artikelnummer 275746
Materiaal Hout
Kleur Groen, Wit

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Konijnenhok RS5-A Taupe

Konijnenhok RS5-A is een ruim konijnenhok met 2...

Woodland Konijnenhok Bel étage Country 136,5x50x85CM

Op zoek naar een luxe konijnenhok met 2 verdiep...