Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenhok Snibble Duo Colore Plus

Konijnenhok Snibble Duo Colore Plus

   
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg1 stuk

Mooi afgewerkt konijnenhok met 2 verdiepingen. De ren bevindt zich onderin en is te bereiken via het trapje. Netjes afgewerkt dak met een bitumen dakbedekking. In allebei de verdiepingen zitten twee deurtjes, zodat het konijnenhok makkelijk schoon te maken is. Voorzien van nachthok, waardoor het konijn goed beschermd is tegen de kou.

Afmetingen: 104x52x92 cm.
Kleur: white wash, groen

nú € 159,00
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Dit konijnenhok is een konijnenhok met 2 verdiepingen. Het hok heeft een beschut nachtverblijf waarin uw konijn lekker kan uitrusten. Ook is het hok voorzien van een uitschuifbare lade. Dit is erg handig bij het schoonmaken van het verblijf. Via een loopplankje kunnen de konijnen zich... Lees meer

Dit konijnenhok is een konijnenhok met 2 verdiepingen. Het hok heeft een beschut nachtverblijf waarin uw konijn lekker kan uitrusten. Ook is het hok voorzien van een uitschuifbare lade. Dit is erg handig bij het schoonmaken van het verblijf. Via een loopplankje kunnen de konijnen zich tussen de verdiepingen bewegen. Deze toegang is af te sluiten met een afsluitluik. het hok heeft een bitumen dakbedekking. Het hok wordt geleverd in de kleur white wash met groen.

Het konijnenhok wordt geleverd als bouwpakket. De duidelijke bouwtekening zorgt ervoor dat het hok gemakkelijk in elkaar te zetten is. Er wordt voldoende bevestingsmateriaal zoals schroeven e.d. meegeleverd. Dit materiaal is niet allemaal gegalvaniseerd of roestvrij. De panelen moeten voor gebruik aan binnen en buitenkant behandeld worden met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaald, zorgt u ervoor dat het hout in goede conditie blijft.

Lees minder

Maximale afmetingen: 104x52x92 cm
Afmetingen bouwpakket: 108x53x21,5 cm
EAN code 8712695134121
Artikelnummer 275745
Materiaal Hout
Kleur Bruin

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Konijnenhok KP5-A Taupe

Konijnenhok KP5-A is een mooi, groot konijnenho...

Natura Konijnenhok Grijs met ren

Dit konijnenhok met ren van het merk Trixie is ...