Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenhok Drofty

   
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg1 stuk

Dit prachtige konijnenverblijf genaamd Drofty bestaat uit een nachtverblijf met daaronder een loopren. Uw konijn of knaagdier kan zich via het trapje naar boven of benedenverdieping verplaatsen. Het dak is bekleed met een hoogwaardige zwarte bitumen afwerking. En ook is het hok voorzien van een uitschuifbare kunststof lade.

Afmetingen: 98,5x67x101,5 cm.

nú € 153,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

!--StartFragment-- Lees meer

Konijnenhok Drofty is een mooi konijnenhok om één of twee dwergkonijnen in te houden. Het konijnenhok heeft 2 verdiepingen met bovenin een nachthok waar uw konijn een beschutte slaapplaats heeft. Daaronder is een open loopgedeelte waar u een bakje voor konijnenvoer kunt plaatsen en een drinkfles kunt ophangen aan het gaaswerk van het konijnenhok. De twee verdiepingen staan in verbinding met elkaar d.m.v. een loopplank waardoor het konijn zich makkelijk kan verplaatsen in het konijnenhok.

Gebruik bodembedekking die veel vocht op neemt. Hierdoor blijven nare luchtjes langer weg en hoeft u het hok minder snel te verschonen. Zie bijvoorbeeld Aubiose hennepvezel, deze bodembedekking is ook stofarm, wat gezond is voor het konijn.

Het konijnenhok wordt geleverd als bouwpakket. De duidelijke bouwtekening zorgt ervoor dat het hok gemakkelijk in elkaar te zetten is. Er wordt voldoende bevestingsmateriaal zoals schroeven e.d. meegeleverd. Dit materiaal is niet allemaal gegalvaniseerd of roestvrij. De panelen moeten voor gebruik aan binnen en buitenkant behandeld worden met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaald, zorgt u ervoor dat het hout in goede conditie blijft.

Lees minder

Maximale afmetingen: 98,5x67x101,5 cm
Afmetingen bouwpakket: 100x57x25 cm
EAN code 8712695126898
Artikelnummer 275740
Materiaal Hout
Kleur Grijs, Groen

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Kippenhok ZH10 Grijs

Dit praktische kippenhok voor buiten is van all...

Konijnenhok Barino

Konijnenhok Barino is een stijlvol houten diere...

Kippenhok Meggi

Op zoek naar een kippenhok van topkwaliteit? Ki...