Advies nodig? 0113 - 384019

Kippenhok Camille XXL de luxe

Kippenhok Camille XXL de luxe

   
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg6 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg4 stuks

Wie zoekt er nu geen groot kippenhok van hoogwaardige kwaliteit? Kippenhok Camille XXL deluxe is een zeer ruim houten kippenverblijf van A-kwaliteit! Het hok bestaat uit een nachtverblijf met vierkante zitstokken, een legnest en een afsluitbare ren. Daarnaast zit er in de nok van het hok een opbergruimte.

Afmetingen: 267,5x96x195 cm.

nú € 498,00
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

De Camille XXL deluxe is een ruim houten dierenverblijf voor kippen. Het hok bestaat uit een royaal nachthok, een extern legnest en een ruime ren. In de ren zitten een grote deur en twee kleine deurtjes. De toegang van de ren naar het nachthok kan met een luikje afgesloten worden. Zo kunnen de kippen ’s nachts bijvoorbeeld niet de ren in. Lees meer

De Camille XXL deluxe is een ruim houten dierenverblijf voor kippen. Het hok bestaat uit een royaal nachthok, een extern legnest en een ruime ren. In de ren zitten een grote deur en twee kleine deurtjes. De toegang van de ren naar het nachthok kan met een luikje afgesloten worden. Zo kunnen de kippen ’s nachts bijvoorbeeld niet de ren in.

In het nachthok zitten vierkante zitstokken waar de kippen op stok kunnen gaan. Aan de buitenkant van het nachthok zitten een raampje en een deurtje. Verder zit er ook een legnest aan het nachthok. Dit is van binnenuit te benaderen door de kippen, maar u kunt er prima langs buiten bijkomen. Ook zit er nog een handige uitschuifbare lade onder het nachthok.

Dit hok wordt geleverd als een bouwpakket. Het hok is eenvoudig in elkaar te zetten, omdat er een duidelijke beschrijving wordt bijgeleverd.

Op de Camille XXL deluxe krijgt u bij ons 1 jaar garantie.

Lees minder

Maximale afmetingen: 267,5x96x195 cm
Afmetingen bouwpakket 1: 145x126x14 cm
Afmetingen bouwpakket 2: 145x96x14 cm
Afmetingen bouwpakket 3: 136x98x15 cm
EAN code 8718591251085
Artikelnummer 20079
Materiaal Hout
Kleur Bruin