Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenhok Classic 3 Cottage

Konijnenhok Classic 3 Cottage

 
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg1 stuk

Basis konijnenhok in mooie cottage kleuren. Het hok is geschikt voor een dwergkonijn en beschikt over een afgeschermd nacht gedeelte en een open gedeelte. Het dak van dit hok is een scharnierdak, zodat het hok ook vanaf de bovenkant gemakkelijk schoon te maken is. Ook beschikt het hok over een uitschuifbare lade van kunststof.

Afmetingen: 124x45x71 cm.

nú € 84,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Konijnenhok Classic 3 Cottage is een zeer geschikt hok om één dwergkonijntje in te houden. Het konijnenhok bestaat uit een open gedeelte waar het konijn in kan spelen en een nachtverblijf waar het konijn heerlijk beschut kan slapen. Ook staat het hok op rubberen pootjes waardoor het... Lees meer

Konijnenhok Classic 3 Cottage is een zeer geschikt hok om één dwergkonijntje in te houden. Het konijnenhok bestaat uit een open gedeelte waar het konijn in kan spelen en een nachtverblijf waar het konijn heerlijk beschut kan slapen. Ook staat het hok op rubberen pootjes waardoor het beter beschermd is tegen neerslag op de grond.

Gebruik bodembedekking die veel vocht op neemt. Hierdoor blijven nare luchtjes langer weg en hoeft u het hok minder snel te verschonen. Zie bijvoorbeeld Aubiose hennepvezel, deze bodembedekking is ook stofarm, wat gezond is voor het konijn.

Het konijnenhok wordt geleverd als bouwpakket. De duidelijke bouwtekening zorgt ervoor dat het hok gemakkelijk in elkaar te zetten is. Er wordt voldoende bevestigingsmateriaal zoals schroeven e.d. meegeleverd. Dit materiaal is niet allemaal gegalvaniseerd of roestvrij. De panelen moeten voor gebruik aan binnen en buitenkant behandeld worden met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaald, zorgt u ervoor dat het hout in goede conditie blijft.

Lees minder

Maximale afmetingen: 124x45x71 cm
Afmetingen bouwpakket: 127x47x17 cm
EAN code 5414365176303
Artikelnummer 603/232
Materiaal Hout
Kleur Taupe

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Konijnenhok Avoriaz

Konijnenhok Avoriaz is een goed konijnenhok voo...

Rabbitvilla Ferplast

Comfortabel en gezellig, de Rabbitvilla is een ...