Advies nodig? 0113 - 384019

Ferplast Konijnenhok Ranch 100

 
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg1 stuk

Konijnenhok Ferplast Ranch 100 is een robuust en sterk konijnenhok met prachtige afwerking! Dit konijnenhok met 2 verdiepingen is gemaakt van duurzaam hout. Het dak is voorzien van een speciale coating die extra bescherming biedt tegen regen en neerslag.

Afmetingen: 95x64,5x84,5 cm

nú € 119,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

De Ferplast Ranch 100 is een konijnenhok met 2 verdiepingen. Op de bovenste etage zit een nachthok en een open loopgedeelte. Onder deze verdieping zit een kunststof uitschuifbare mestlade. Dit is handig bij het schoonmaken. Daarnaast is het dak ook open te klappen, dus kunt u altijd... Lees meer

De Ferplast Ranch 100 is een konijnenhok met 2 verdiepingen. Op de bovenste etage zit een nachthok en een open loopgedeelte. Onder deze verdieping zit een kunststof uitschuifbare mestlade. Dit is handig bij het schoonmaken. Daarnaast is het dak ook open te klappen, dus kunt u altijd gemakkelijk bij deze etage komen. Via een loopplankje kan het konijn naar boven en naar beneden. De benedenverdieping is aan de achterzijde beschut en aan de andere drie zijden voorzien van traliewerk. De onderkant is open. In het traliewerk zit ook nog een deurtje. Aan de onderkant zitten nog kunststof pootjes. Deze pootjes beschermen het hout.

Dit konijnenhok komt uit de TREE FRIEND collectie. Deze hokken zijn gemaakt van hout dat uitsluitend afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Doordat het hok gemaakt is van duurzaam hout worden de belangen van de natuur en sociale / economische belangen van het betrokken land gerespecteerd.

Voor de Ranch 100 kunt u ook een winterrolgordijn aanschaffen. Dit beschermt uw konijn tegen de weersomstandigheden in de winterperiode. 

De Ranch 100 wordt geleverd als bouwpakket. Het hok is eenvoudig in elkaar te zetten, mede dankzij de bijgeleverde montagehandleiding.

Op de Ranch 100 krijgt u bij ons 1 jaar garantie.

Lees minder

Maximale afmetingen: 95x64,5x84,5 cm
Afmetingen onder dakrand: 88x59x77 cm
Afmetingen bouwpakket: 98x69x20 cm
EAN code 8718868997388
Artikelnummer PC10
Materiaal Hout
Kleur Taupe

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Konijnenhok RS5 Bruin

Op zoek naar een ruim konijnenhok met 2 verdiep...

Konijnenhok KP5-A Grijs

Konijnenhok KP5-A is een mooi, groot konijnenho...