Advies nodig? 0113 - 384019

Kippenhok Happy Hen Cottage

   
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg4 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg3 stuks

De Happy Hen Cottage is een leuk nacht verblijf voor kippen. Het hok is gemaakt van hout en biedt een beschutte ruimte voor de nacht. Het hok bestaat uit een nachthok en een legnest. Omdat het hok geen ren heeft, is het geschikt voor kippen die vrij rondscharrelen in de tuin.

Maximale afmetingen: 118x86x97 cm

nú € 194,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Kippen nachthok Happy Hen Cottage is geschikt voor kippen die geen extra ren nodig hebben, maar los rondlopen in de tuin. Kippenhok Happy Hen Cottage biedt een beschutte plaats voor de nacht. Het hok is te betreden via een loopplankje. Dit loopplankje kan ook direct als deur gebruikt... Lees meer

Kippen nachthok Happy Hen Cottage is geschikt voor kippen die geen extra ren nodig hebben, maar los rondlopen in de tuin. Kippenhok Happy Hen Cottage biedt een beschutte plaats voor de nacht. Het hok is te betreden via een loopplankje. Dit loopplankje kan ook direct als deur gebruikt worden. Er zitten in het nachthok twee zitstokken. Verder zit er in het nachthok nog een raampje met gaaswerk. Dit raampje is met een luikje te openen en te sluiten. Aan het hok zit ook een legnest. Het dak van dit legnest is vanaf buiten te openen. Zo kunt u eenvoudig eieren rapen.

Kippenhok Happy Hen Cottage wordt geleverd als een bouwpakket. Er wordt een duidelijke beschrijving bijgeleverd, zodat u het hok eenvoudig in elkaar kunt zetten.

Op de Happy Hen Cottage krijgt u bij ons 1 jaar garantie.

Lees minder

Maximale afmetingen 118x86,5x97,5 cm
EAN code 5411290177542
Artikelnummer 300317
Materiaal Hout
Kleur Taupe

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Kippenhok Darci 1

Darci 1 is een ruim en praktisch nachthok voor ...

Kippenhok Coop Grijs

Kippenhok Coop Cottage is een stevig en stijlvo...