Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenhok Loft Cottage

Konijnenhok Loft Cottage

 
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks

Konijnenhok Loft Cottage is een ideaal hok voor één of twee dwergkonijnen. Het verblijf bestaat uit een loopren en nachtverblijf waarin uw konijn heerlijk kan slapen. Door middel van het trapje kan uw dier zich gemakkelijk tussen de twee verdiepingen verplaatsen. Ook is het hok voorzien van een scharnierdak, diverse deuropeningen en een uitschuifbare lade.

Afmetingen: 111x45x78 cm.

nú € 98,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Konijnenhok Loft Cottage is een mooi konijnenhok om één of twee dwergkonijnen in te houden. Het is een konijnenhok met 2 verdiepingen. Het hok heeft bovenin een nachthok waar uw konijn een beschutte slaapplaats heeft. Daarnaast is een open loopgedeelte waar u een bakje voor konijnenvoer... Lees meer

Konijnenhok Loft Cottage is een mooi konijnenhok om één of twee dwergkonijnen in te houden. Het is een konijnenhok met 2 verdiepingen. Het hok heeft bovenin een nachthok waar uw konijn een beschutte slaapplaats heeft. Daarnaast is een open loopgedeelte waar u een bakje voor konijnenvoer kunt plaatsen en een drinkfles kunt ophangen aan het gaaswerk van het konijnenhok. De twee verdiepingen staan in verbinding met elkaar d.m.v. een loopplank waardoor het konijn zich makkelijk kan verplaatsen in het konijnenhok.

Gebruik bodembedekking die veel vocht op neemt. Hierdoor blijven nare luchtjes langer weg en hoeft u het hok minder snel te verschonen. Zie bijvoorbeeld Aubiose hennepvezel, deze bodembedekking is ook stofarm, wat gezond is voor het konijn.

Het konijnenhok wordt geleverd als bouwpakket. De duidelijke bouwtekening zorgt ervoor dat het hok gemakkelijk in elkaar te zetten is. Er wordt voldoende bevestigingsmateriaal zoals schroeven e.d. meegeleverd. Dit materiaal is niet allemaal gegalvaniseerd of roestvrij. De panelen moeten voor gebruik aan binnen en buitenkant behandeld worden met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaald, zorgt u ervoor dat het hout in goede conditie blijft.

Lees minder

Maximale afmetingen: 111x45x78 cm
Afmetingen bouwpakket: 116x20x47 cm
EAN code 5411290177528
Artikelnummer 201906
Materiaal Hout
Kleur Grijs

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Konijnenhok Snibble Duo Colore Plus

Mooi afgewerkt konijnenhok met 2 verdiepingen. ...

Konijnenhok KP5-A Taupe

Konijnenhok KP5-A is een mooi, groot konijnenho...

Woodland Konijnenhok Bel étage Country 136,5x50x85CM

Op zoek naar een luxe konijnenhok met 2 verdiep...