Advies nodig? 0113 - 384019

Kippenhok Fort - Bruin

       
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg1 stuk
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg5 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg3 stuks

Kippenhok Fort is een compact nachtverblijf voor kippen. Het hok is gemaakt van hout en is uitermate geschikt voor kippen die los is de tuin of de weide lopen. Kippenhok Fort is ook te gebruiken als nachthok voor konijnen.

Maximale afmetingen: 149x79x80 cm.

normaal € 189,00
nú € 169,00
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Kippenhok Fort is geschikt als nachthok voor kippen. Het nachthok is handig voor kippen die vrij rond kunnen scharrelen. Via een loopplankje kunnen de kippen in het nachthok komen. Door dit loopplankje op te klappen, kunt u het nachthok volledig afsluiten van de tuin. Het hok is ook... Lees meer

Kippenhok Fort is geschikt als nachthok voor kippen. Het nachthok is handig voor kippen die vrij rond kunnen scharrelen. Via een loopplankje kunnen de kippen in het nachthok komen. Door dit loopplankje op te klappen, kunt u het nachthok volledig afsluiten van de tuin. Het hok is ook voorzien van een legnest. Het dak van dit legnest is open te klappen vanaf buiten. Onder het hok zitten rubberen pootjes. Deze zorgen voor het behoud van het hout.

Het verblijf wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een duidelijke montagehandleiding meegegeven, zodat het opbouwen van het verblijf niet al te lastig is! Om nog langer van uw dierenverblijf te kunnen genieten, adviseren wij om het hok vooraf te behandelen met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaalt, blijft het hout in goede conditie. Ook is het van belang dat de binnenkant van het hok meegebeitst wordt. Zeker de binnenkant van het nachthok en de binnenkant van het dak is belangrijk om goed te beitsen. Zo gaat het hok langer mee!

Op de ‘Fort’ krijgt u bij ons 1 jaar garantie.

Lees minder

Maximale afmetingen: 149x79x80 cm
Afmetingen bouwpakket: 118x17x81,5 cm
Gewicht bouwpakket: 27,6 kg
Opening voordeur: 25,5x36,5 cm (BxH)
EAN code 5411290103510
Artikelnummer 300309
Materiaal Hout
Kleur Bruin

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Kippenhok Life Time 2

Op zoek naar een compact en praktisch nachthok ...

Kippenhok Skip 105x65x70cm

Met kippenhok Skip heeft u een mooi schuilhok v...